Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lantos Adriána művészettörténész tárlatvezetése Isabel Muñoz: OMEGA című kiállításán

April 11 @ 17:00 - 18:00 CEST

Lantos Adriána művészettörténész tárlatvezetése Isabel Muñoz: OMEGA című kiállításán

2024. április 11., csütörtök, 18.00

„A tárlatvezetésemen Isabel Muñoz különleges művészi egyéniségét, az univerzális emberi értékek kiemelését célzó, antropológiai szempontból is jelentős megközelítését szeretném a fotói segítségével górcső alá venni. A sötét háttérből erőteljes fénnyel kiemelt, vagy a kontextusukból kiragadott emberek és tárgyak részleteire, azok szépségére, az „egész” mondanivalójára fókuszáló képek egyszerre adnak számot különleges kulturális jelenségekről, valamint a művész esztétikai állásfoglalásáról, egyéni látásmódjáról, világszemléletéről. Isabel Muñoz a fotóin az emberi érzéseket, érzelmeket keresi; univerzális értékeket emel ki, amelyek mindenki számára értelmezhető üzenetet hordoznak.” (Lantos Adriána)

Lantos Adriána művészettörténész, főmuzeológus, a Szépművészeti Múzeum munkatársa. Szakterülete a spanyol és a latin-amerikai művészet. Számos jelentős kiállítás megrendezésében vett részt az utóbbi években kurátorként vagy szervezőként (Fernando Botero, Frida Kahlo, El Greco), mindemellett rendszeresen közreműködik a budapesti Cervantes Intézet spanyol művészettel kapcsolatos programjainak szervezésében is.

A korlátozott férőhely miatt az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a programra a maimano@maimano.hu e-mail címen lehet, a tárgy rovatba kérjük beírni: Tárlatvezetés – április 11.

A résztvevők száma maximum harminc fő.

A tárlatvezetésen a regisztrált látogatók a kiállításra szóló, aznap váltott kedvezményes vagy teljes árú (diák, nyugdíjas vagy felnőtt) belépőjeggyel vehetnek részt.

Tájékoztatjuk, hogy eseményeinken hang- és képfelvétel készülhet, amelyből a Mai Manó Ház részleteket használhat fel az intézmény programjainak népszerűsítése céljából.

www.maimano.hu

https://www.facebook.com/events/7699114666805464/

Details

Date:
April 11
Time:
17:00 - 18:00 CEST
Event Categories:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/7699114666805464/

Organizer

Mai Manó Ház
Email
noreply@facebookmail.com