Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SZŰCS PÉTER | Arcok. Színek. Történetek.

April 11 @ 18:00 - 21:00 CEST

ARCOK. SZÍNEK. TÖRTÉNETEK.

12 Kubában készült fotó és egy Havannában játszódó novella részletei a falakon. Irodalom és fotográfia találkozik Szűcs Péter Budapesti Fotófesztiválra válogatott képei kapcsán az East of Eden Galéria kiállításán a sokszínűség jegyében.

“Hogyan indul el egy történet és hogyan születik meg egy karakter? Évtizedek óta gyűjtök történeteket és arcokat, neveket és mondatokat a világ különböző pontjain. A találkozásokból aztán újabb képek és történetek születnek. Van, amelyik már megtalálta a helyét, kiállításra vagy könyvbe került, és van olyan is, amelyik még nem lett része egy nagyobb egésznek. A fotókiállítás azt mutatja meg, ahogyan egy összesűrített pillanatból irodalom születik.” (Szűcs Péter)

ENGLISH

FACES. COLORS. STORIES.

On the walls, 12 photos taken in Cuba and excerpts from a short story set in Havana. Literature and photography meet in an exhibition at the East of Eden Gallery, with images selected for this year’s Budapest Photo Festival.

Literature and photography meet in an exhibition at the East of Eden Gallery, with images selected for this year’s Budapest Photo Festival. “How does a story start and how is a character born? For decades I have been collecting stories and faces, names and sentences from all over the world.

From these encounters, new images and stories are born. Some have found their place, have been exhibited or written into a book, and some have not yet become part of a larger whole. The photo exhibition shows how a condensed moment becomes literature.” (Péter Szűcs)

https://www.facebook.com/events/293436733620863/

Details

Date:
April 11
Time:
18:00 - 21:00 CEST
Event Categories:
,
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/293436733620863/

Organizer

Gallery East of Eden
Email
noreply@facebookmail.com