3 C
Budapest
Tuesday, March 19, 2024

Tudtad? Hogy kerülj be a hazai legnagyobb fotográfiai eseménynaptárba!

Mindenekelőtt: egyszerűen.

A FotoKlikk.eu az egyik leglátogatottabb hazai szakmai honlap, stílusában, tartalmában viszont egyetlen, ezért célszerű, ha nyomot hagysz az adatbázisunkban, ki tudja a facebook meddig lesz olyan amilyen? (a fotoklikk már 19 éves – 2021-ben). Persze csak arra gondolok, hogy nem rajtunk múlik a tartalmaink meddig elérhetők a Facebookon abban a formában ahogy szeretnénk.

Azzal, hogy feltöltöd az cikkedet és eseményeidet (importálni is lehet) a Fotoklikkre, saját ajánlódat / archívumodat építed fel, ami még akkor is célszerű, ha van saját honlapod vagy blogod. A feltöltött adatokat életútba szervezheted, indexelheted.

A fenti videóban vannak ugrópontok ahol a bemutató egy része is megtekinthető, kis pöttyök jelzik a bekezdések elejét.

Több módja is van annak, ahogy bekerülhetnek események a FotoKlikk.eu eseményei közé.

  • Facebook: vigyél fel egy eseményt a Facebookon (ne privát eseményt, mert azt nem tudjuk a facebookon megosztani) és aztán hívj meg engem személyesen, ajánld a figyelmembe, ajánld a facebook fotoklikk oldalon vagy a fotópályázatok és események csoportban.
  • fotoklikk.eu: Regisztrálj és tölts fel az első eseményedet, cikkedet, a többi megy magától!
esem
A FotoKlikk.eu lapozható főoldali eseménynaptára

Mire ügyelj?

  • A facebook esemény ne legyen privát
  • a facebook esemény nem enged hosszú eseményeket korrekten dátumozni, ezért sokan csak a megnyitóra hívják meg a többieket, ezért mindig legyen a szövegben mikortól meddig látogatható a kiállítás? Nem ajánlott a naponta ismétlődő eseménykénti felvitel a facebookon!
  • A Fotoklikk.hu oldalon ezért javasolt felvinni a teljes nyitva tartási időt!

Amikor a facebook eseményt beimportáljuk a FotoKlikk.eu oldalra, az automatikusan visszaküldünk egy bejegyzést a facebook oldalra, amit mindenki láthat, megoszthat, ugyanakkor bekerül az esemény a FotoKlikk facebook eseménynaptárba is.

Miért hasznos?

Az eseményed segítségével neved a fotoklikk indexbe is bekerülhet, amennyiben becimkézed magadat vagy az esemény szerzőit (csak egyszer szükséges, a rendszer minden esetben ellenőrzi az indexben már benne lévő neveket és automatikusan kitölti azt).

Regisztrálj most és töltsd fel az első eseményedet, cikkedet, a többi megy magától! Segítünk!

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,490RajongókTetszik
197KövetőKövetés
674FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles