Tudtad? Hogy kerülj be a hazai legnagyobb fotográfiai eseménynaptárba!

0
722

Mindenekelőtt: egyszerűen.

A FotoKlikk.eu az egyik leglátogatottabb hazai szakmai honlap, stílusában, tartalmában viszont egyetlen, ezért célszerű, ha nyomot hagysz az adatbázisunkban, ki tudja a facebook meddig lesz olyan amilyen? (a fotoklikk már 16 éves).

Azzal, hogy feltöltöd az eseményeidet (importálni is lehet) a Fotoklikkre, saját archívumodat építed fel, ami még akkor is célszerű, ha van saját honlapod vagy blogod.

Több módja is van annak, ahogy bekerülhetnek események a FotoKlikk.eu eseményei közé.

esem
AFotoKlikk.eulapozható főoldali eseménynaptára

Mire ügyelj?

  • A facebook esemény ne legyen privát
  • a facebook esemény nem enged hosszú eseményeket korrekten dátumozni, ezért sokan csak a megnyitóra hívják meg a többieket, ezért mindig legyen a szövegben mikortól meddig látogatható a kiállítás? Nem ajánlott a naponta ismétlődő eseménykénti felvitel a facebookon!
  • A Fotoklikk.hu oldalon ezért javasolt felvinni a teljes nyitva tartási időt!

Amikor a facebook eseményt beimportáljuk a FotoKlikk.eu oldalra, az automatikusan visszaküldünk egy bejegyzést a facebook oldalra, amit mindenki láthat, megoszthat, ugyanakkor bekerül az esemény a facebook eseménynaptárba is.

Miért hasznos?

Az eseményed segítségével neved a fotoklikk indexbe is bekerülhet, amennyiben becimkézed magadat vagy az esemény szerzőit (csak egyszer szükséges, a rendszer minden esetben ellenőrzi az indexben már benne lévő neveket és automatikusan kitölti azt).

Regisztrálj és tölts fel az első eseményedet, cikkedet, a többi megy magától! Segítünk!