Hirdetés

article

Az Eye of Nature 2010/11. évi fotópályázat eredménye

0

Budapest, 2011. augusztus 12.- A Természetfotó Magazin és az Eye of Nature fotómegosztó örömmel jelenti be, hogy a hét tagú elismert fotóművészekből és természetfotósokból álló zsűri meghozta végleges döntését.

tfm-2011-2_hun-.jpg

Megjelent a Természetfotó Magazin legújabb (2011/2 nyár) száma

0
2011. nyári számunk megjelenésével a Magazin 2. születésnapját is ünnepeljük. Megint eltelt három hónap, ismét jelentkezünk következő számunkkal. Elérkezett a nyár, a madarak felnevelik fiókáikat, a fák zöld lombkoronát öltenek magukra, a lepkék és rovarok is kikelnek, beindult az élet, az örök körforgás következő fázisa.

Természetfotó Magazin – 2011/1

0
Ismét eltelt három hónap, újra jelentkezünk következő számunkkal. Lassan itt a tavasz, rügyeznek a fák, kikelnek a földből a tavaszi virágok, elindulnak vándorútjukra a madarak tömegei, ismét éled a természet. A körforgás megállíthatatlan.
2010-1.jpg

Természetfotó magazin 2010/1 száma Március-Május

0
Kedves olvasók,Üdvözöljük Önöket új számunkkal és teljesen megújult honlapunkkal. Az új weblap napi frissítéssel, hírekkel, művészi kiállításokkal, technikai és fotográfiai tesztekkel jelentkezik az önök mindennapi szórakoztatására. Ismét büszkélkedhetünk olvasottsági mutatóinkkal: jelenleg 45.500 olvasónk van, és a világ 5 földrészének 99 országában olvashatták írásainkat, nézhették meg természetfényképeinket, így folytatja útját a Természetfotó Magazin online kiadása.
web-hirlevel_hun.jpg

Megjelent a Természetfotó Magazin legújabb száma!

0
Induló számunk sikerén felbuzdulva folytatja útját a Természetfotó Magazin online kiadása. Számszerűsítve már elértük a 10.000 olvasót, és a világ 5 földrészéről mindeddig 46 országban olvashatták írásainkat, nézhették meg természetfényképeinket.!Köszönjük minden olvasónak a biztató e-mail-eket és az észrevételeket, melyekkel nagyban hozzájárultak magazinunk fejlesztéséhez. A második számtól már DVD minőségben lehet megtekinteni videó trailer bejátszásainkat, sőt ezt akár teljes képernyőn is élvezhetik.
web-magazinok_hu.jpg

Ingyenes online természetfotó magazin

0
2009/1 Digitális Online Természetfotó Magazin Magyar és Angol nyelven.A Thomas Picture Kiadó Kft bejelenti a forradalmian új digitális ingyenes online Természetfotó Magazin-t.
web-magazinok_hu.jpg

Ingyenes Természetfotó magazin mindenkinek

0
Sajtóközlemény A Thomas Picture Kiadó Kft bejelenti a forradalmian új digitális ingyenes online Természetfotó Magazin-t. A címlap és további nagy felbontású sajtófotók letölthetők a következő oldalról: Magyar nyelven: http://www.termeszetfotomagazin.hu Angol nyelven: http://www.naturephotomagazine.com

Tarts Velünk!

4,640FansLike
209FollowersFollow
171FollowersFollow
221SubscribersSubscribe