Hirdetés
article

Az Eye of Nature 2010/11. évi fotópályázat eredménye

Budapest, 2011. augusztus 12.- A Természetfotó Magazin és az Eye of Nature fotómegosztó örömmel jelenti be, hogy a hét tagú elismert fotóművészekből és természetfotósokból álló zsűri meghozta végleges döntését.

tfm-2011-2_hun-.jpg

Megjelent a Természetfotó Magazin legújabb (2011/2 nyár) száma

2011. nyári számunk megjelenésével a Magazin 2. születésnapját is ünnepeljük. Megint eltelt három hónap, ismét jelentkezünk következő számunkkal. Elérkezett a nyár, a madarak felnevelik fiókáikat, a fák zöld lombkoronát öltenek magukra, a lepkék és rovarok is kikelnek, beindult az élet, az örök körforgás következő fázisa.
term._foto._mag._2011-1_cimlap.jpg

Természetfotó Magazin – 2011/1

Ismét eltelt három hónap, újra jelentkezünk következő számunkkal. Lassan itt a tavasz, rügyeznek a fák, kikelnek a földből a tavaszi virágok, elindulnak vándorútjukra a madarak tömegei, ismét éled a természet. A körforgás megállíthatatlan.
2010-1.jpg

Természetfotó magazin 2010/1 száma Március-Május

Kedves olvasók,Üdvözöljük Önöket új számunkkal és teljesen megújult honlapunkkal. Az új weblap napi frissítéssel, hírekkel, művészi kiállításokkal, technikai és fotográfiai tesztekkel jelentkezik az önök mindennapi szórakoztatására. Ismét büszkélkedhetünk olvasottsági mutatóinkkal: jelenleg 45.500 olvasónk van, és a világ 5 földrészének 99 országában olvashatták írásainkat, nézhették meg természetfényképeinket, így folytatja útját a Természetfotó Magazin online kiadása.
web-hirlevel_hun.jpg

Megjelent a Természetfotó Magazin legújabb száma!

Induló számunk sikerén felbuzdulva folytatja útját a Természetfotó Magazin online kiadása. Számszerűsítve már elértük a 10.000 olvasót, és a világ 5 földrészéről mindeddig 46 országban olvashatták írásainkat, nézhették meg természetfényképeinket.!Köszönjük minden olvasónak a biztató e-mail-eket és az észrevételeket, melyekkel nagyban hozzájárultak magazinunk fejlesztéséhez. A második számtól már DVD minőségben lehet megtekinteni videó trailer bejátszásainkat, sőt ezt akár teljes képernyőn is élvezhetik.
web-magazinok_hu.jpg

Ingyenes online természetfotó magazin

2009/1 Digitális Online Természetfotó Magazin Magyar és Angol nyelven.A Thomas Picture Kiadó Kft bejelenti a forradalmian új digitális ingyenes online Természetfotó Magazin-t.
magazinok_hu.jpg

Ingyenes Természetfotó magazin mindenkinek

Sajtóközlemény A Thomas Picture Kiadó Kft bejelenti a forradalmian új digitális ingyenes online Természetfotó Magazin-t. A címlap és további nagy felbontású sajtófotók letölthetők a következő oldalról: Magyar nyelven: http://www.termeszetfotomagazin.hu Angol nyelven: http://www.naturephotomagazine.com

Tarts Velünk!

4,623RajongókTetszik
117KövetőKövetés
168KövetőKövetés
187FeliratkozóFeliratkozás