7.7 C
Budapest
Tuesday, March 19, 2024

Tudtad? Mi a FotoKlikk Index és hogyan kerülhetsz bele?

Egyre többen kérdezik mióta megjelent az oldalon az index menüpont, hogy mi ez és hogyan kerülhetnek bele?

A Fotoklikken olvasható megannyi szöveges tartalom (lassan 20,000 poszt) cimkézésre került, kézzel, nagy munkával (jelenleg 1300 cimkénél tartunk) felcimkéztük az embereket, szervezeteket, eseménysorozatok egy részét, amit a rendszer automatikusan kibővít az archívum szövegeiből.

Mi kell ehhez? Kell, hogy legyen olyan tartalmunk ami cimkézhető, ezért:

  1. Vigyél fel egy eseményt, akár múltbéli eseményt is, korábbi kiállításodat, előadásodat, stb. és cimkézd be! Ezt megteheted regisztráció nélkül is, itt (de akkor később nem tudod majd szerkeszteni azt)
  2. Tölts fel cikket, képes beszámolót, videót, tesztelési eredményt és cimkézd be! Ezt csak regisztráció után tudod megtenni.

A feltöltött tartalom elfogadása és publikálása után, a korábbi megjelenések is automatikusan becimkéződnek és így megjelenik majd az indexben minden cimke.

Más rendszerektől eltérően jelenleg nem tervezzük a cimkerendszert egyéb dolgokra használni, így embereket, szervezeteket és eseménysorozatokat cimkézünk, kísérleti jelleggel fotós stílust is, de ezen még dolgozunk.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,490RajongókTetszik
197KövetőKövetés
674FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles