Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

VM természetfotó-díjátadó & Follow The Flow dalpremier

2021, March 30 @ 18:00 - 21:00 CEST

Ha szeretnél találkozni az ország legsikeresebb természetfotósaival, és szívesen gyönyörködnél csodálatos fotókban, sőt még a magyar popzene vadiúj dalát is meghallgatnád, akkor itt a helyed!
Várunk Titeket a Dunakanyar gyöngyszeméről, a Prédikálószékről közvetített eseménnyel, ahol a VM elmúlt tíz évének győztes fotósai, Máté Bence, Daróczi Csaba és Potyó Imre lesznek vendégeink. Megtudhatjátok tőlük, hogy mi világszínvonalú munkáik titka, és mi tette őket a VM legjobbjaivá.
Online bejelentkeznek a zsűri tagjai is, hogy hasznos tanácsokkal lássanak el Benneteket az idei fotópályázattal kapcsolatban. Emellett tartogatunk számotokra néhány izgalmas bejelentést, többek között bemutatjuk új, külföldi zsűritagunkat, és egy izgalmas pályázati kategóriát is!
Természetesen szebbnél szebb természetfotókban is gyönyörködhettek, megnézhetitek a 2020-as pályázati év ötven első helyezettjének pályamunkáit, és megmutatjuk, kik lettek dobogós természetfotósaink és különdíjasaink.
Az esemény záró- és egyben fénypontja a Follow The Flow zenekar látogatása lesz, velük beszélgetünk majd a VM számára írt, legújabb dalukról, amit természetesen be is mutatnak a nagyközönségnek!
Az eseményt közvetítjük a VM Facebook oldalán, a vm-magazin.hu-n és a VM YouTube csatornáján: https://bit.ly/3bN6LkW
Tartsatok velünk, várunk Titeket a Pilis magaslatáról!
https://www.facebook.com/events/810636953128221/

Organizer

Varázslatos Magyarország
Email
noreply@facebookmail.com

Venue

Clark Ádám tér 1.
Budapest, - Magyarország
+ Google Map