Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Színházi fotókiállítás nyílt a Falco KC és a Weöres Sándor Színház együttműködésének köszönhetően

2022, February 8 - 2022, December 31

Rendhagyó együttműködési megállapodást kötött a Falco KC és a Weöres Sándor Színház, amelynek első állomásaként ma színházi előadások fotóiból nyílt tárlat az Aréna Savariában.

A tárlatot Gráczer György a Falco KC ügyvezetője és Szabó Tibor a színház igazgatója nyitotta meg. Gráczer György szerint: “Legyen mindig telt ház! szlogennel együttműködést kötött csapatunk a Weöres Sándor Színházzal. A telt ház mindannyiunk életében kiemelt cél, ezért is esett erre a mondatra a választásunk. A célunk elsősorban az, hogy szombathelyi csapatként, intézményként az összefogásra hívjuk fel a figyelmet! Hisszük, hogy együtt erősebbek vagyunk és a támogató közeg inspirálhatja mindkét intézmény életét. Első alkalommal egy színházi előadásokból összeállított kiállítást rendeztünk be itt az emeleti folyosó végén, egy eddig kihasználatlan falfelület telt meg élettel. Reméljük, hogy szurkolóink megállnak és a meccsek előtt vagy a szünetben egy plusz élménnyel gazdagodnak.” 

Nagy örömünkre szolgál, hogy a magyar bajnok és sporttörténelmet írva a Bajnokok Ligája 16 csapata közé jutott Falcóval együttműködést kötöttünk.-mondta Szabó Tibor, színházigazgató. Elsősorban azt reméljük, hogy a közösen szervezett programjaink nézőink és a kosárlabda szurkolók számára is plusz élményt és értéket képviselnek majd. Egy évre tervezünk előre, ha a műsorrend engedi jövünk a színházból a mérkőzésekre szurkolni, és a kosárlabda csapat érkezik hozzánk előadásokat nézni. Közös kreatív anyagokkal és megjelenésekkel szeretnénk az együttműködést élettel megtölteni, erre az első példa a 2 évad távolság című fotókiállítás, amely színházunk előző két évadának képeiből egy válogatás. A fotókat Mészáros Zsolt készítette.

Details

Start:
2022, February 8
End:
2022, December 31
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
http://falcokc.com/hirek/legyen-mindig-telt-haz_2938/

Venue

Aréna Savaria
Sugár út 18.
Szombathely, 9700
+ Google Map