Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Összjáték – Finisszázs, beszélgetés az alkotókkal és a kurátorokkal

January 11 @ 17:30 - 20:30 CET

2024. január 11-én 17:30 órakor várunk mindenkit sok szeretettel a K11 Laborban (1075. Budapest, Király utca 11.) az Összjáték című kiállítás záróeseményén, ahol a kiállításon kiállító művészek és a tárlat kurátorai válaszolnak a kérdésekre.

Összjáték

A zenében az összjáték kifejezését arra használjuk, amikor minden hangszer egyszerre szólal meg egy adott pillanatban és a hangok kakofón káosza helyett az eltérő dallamok egymást kiegészítve egy harmonikus összhangzást hoznak létre.

A Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója (FFS) évente megrendezésre kerülő bemutatkozó kiállításán ezúttal hat alkotó munkái láthatóak a K11 Laborban. A kiállítás létrejöttét a kölcsönös párbeszédre való nyitottság jellemzi: a folyamat az alkotók és a kurátorok között egy olyan összjáték, amelynek során a különféle látásmódok, az eltérő elképzelések darabkái idomulnak egymáshoz.

A témák különbözőek, a használt apparátus – hangszer – viszont ugyanaz. A kiállított művek olyan kérdéseket járnak körbe, amelyek aktuálisan foglalkoztatják a fotográfusokat, mégis együtt, harmonikusan, egy térben kell megszólalniuk.

Az FFS új tagjai: Cinthya Dictator, Cseke Tamás, Kovács Edmond, Lantos Olivér, Lengyel Zsanett, Szakács Emese Bíborka, Szövérffi Adrienn, Varga Krisztián

A kiállítás kurátorai:

Lengyel Zsanett

Szakács Emese Bíborka, Capa Központ

https://www.facebook.com/events/1061946601712587/

Venue

K11 LABOR