-2.5 C
Budapest
szerda, január 26, 2022
Események betöltése

« Összes Események

Nerpel Nikoletta: Digitális Reneszánsz fotókiállítás

január 28 @ 17:00 - február 11 @ 17:00 CET

“Nerpel Nikoletta Digitális Reneszánsz c. fotókiállítása 2022. január 28. és február 25. között megtekinthető a Madách Színház Tolnay Szalonjában, az előadások előtt és az előadás közti szünetekben.

Ha nem előadásra érkezel csak a kiállítást szeretnéd megtekinteni, az előadások előtti 1 órában van rá lehetőség, melyek időpontjáról a Madách Színház honlapján tájékozódhatsz: https://madachszinhaz.hu/musor
Nerpel Nikoletta hivatásos portré-és divatfotós, high-end retusőr, a Couture Élményfotózás társalapítója, a Szentendre Fotóklub tagja.
A fényképezés szeretete gyermekkora óta elkíséri, de csak egyetemi (gazdasági) tanulmányai után kezdett komolyabban érdeklődni a fotózás iránt.
“A fényképezés számomra kreatív alkotás, nem csupán a pillanat megörökítéséről szól, hanem annak létrehozásáról is. Egy ötlet, egy vízió, egy álom életre hívásáról.
Munkáim középpontjában a szépség és az esztétika áll, fotóimmal az időtálló eleganciára törekszem.
Portréfotósként elsősorban üzleti, beauty és múltidéző/fantasy képeket készítek, divatfotósként kampány, editorial és katalógus fotókat.
Saját projektjeimben a festmények, filmek, mesék és fantasy videójátékok hangulatát szeretem ötvözni.”
A kiállítás címe Kettinger Klári képzőművésznek köszönhető, aki a Szentendre Fotóklub – Esszencia c. bemutatkozó kiállításán ezzel a nagyon találó címmel foglalta össze Nikoletta munkáit.
„A reneszánszhoz hasonló gazdag képi világ, a régi kor vagy kortalanság megidézése a mai fulltechnika köntösében.”
A kiállított képek eredményesen szerepeltek hazai fotópályázatokon és a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) versenyein, valamint találkozhattatok velük hazai és külföldi magazinokban is.

Részletek

Kezdés:
január 28 @ 17:00 CET
Vége:
február 11 @ 17:00 CET
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
https://www.facebook.com/events/1061915401322504/?ref=newsfeed

Helyszín

Madách Színház