Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MÁS VILÁG – fotókiállítás a Főfotóban

October 27 - November 3

Október 26-an 18h tól György Kerényi a C Rádió és az Amaro Drom volt főszerkesztője, Más Világ könyvünk bevezetőjének szerzője lesz a vendégünk (MÁS VILÁG – fotókiállítás a Főfotóban) örülnénk, ha eljönnétek. Sok szeretettel meghívunk Horváth M. Judit és Stalter György

A kiállítás 2023. november 3-ig látogatható. Az Art Market az idei évben a roma művészetet helyezi a középpontba, amelyet külső helyszíneken létrejövő kiállításokon és különböző eseményeken is bemutatnak. Horváth M. Judit és Stalter György kiállítása e programsorozat keretén belül valósul meg.
“Ha van létezés peremén túli világ, Horváth M. Judit és Stalter György fotói erről szólnak. Kegyetlen világ ez: nyomor, elmaradottság, pusztulás – nem jó szembesülnünk vele. A látvány torkon ragad, fojtogat, nem lehet szabadulni tőle. S nem is akkor igazán, amikor a nyomor kimerevített pillanatai naturalisztikusak, hanem amikor egy lírai közjáték – egy szerelmes tekintet, egy világra rácsodálkozó gyerekszempár – a lehetőségek lehetetlenségét vágja a képünkbe. Szinte ostorcsapásként.”
/Göncz Árpád előszava az 1998-ban megjelent Horváth M. Judit és Stalter György: Más Világ című könyvhöz/

Einspach Fine Art

https://www.facebook.com/events/1030654001477340/

Details

Start:
October 27
End:
November 3
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1030654001477340/

Organizer

Judit M Horvath
Email
noreply@facebookmail.com

Venue

Főfoto
Baross utca 10 fsz. 4 1-es kapucsengő
Budapest, - 1088 Magyarország
+ Google Map