Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

VERS-, NOVELLA- ÉS FOTÓPÁLYÁZAT – Fenntartható fejlődés

április 4 @ 21:59 - április 18 @ 21:59 UTC

Kedves Hallgatótársaink!
Az NKE Egyetemi Hallgatói Önkormányzata az NKE Kultúrkör társszervezésében vers-, novella- és fotópályázatot ír ki „Fenntartható fejlődés” témakörben.
A pályázatra azokat az egyedi, színvonalas vers-, novella- és fotópályázataitokat várjuk, amelyek eddig még nem voltak publikálva és nem jelentek meg semmilyen platformon. Minden kategóriában 1 db művel indulhattok (fotópályázat esetében ez egy db fotót jelent, képsorozattal és kollázzsal való indulás nem megengedett). Maximum két kategóriában nyújthattok be pályamunkákat.
I. kategória: VERS 🖋
A pályázat kiírója nem határozta meg a versek terjedelmi feltételeit. Szabadon választott hosszúságú pályaműveket lehet a pályázatra beküldeni.
II. Kategória: NOVELLA 📖
A pályázat kiírója nem határozta meg a novellák terjedelmi feltételeit. Szabadon választott hosszúságú pályaműveket lehet a pályázatra beküldeni.
III. Kategória: FOTÓ 📸
– A pályázaton manipulált képek nem indulhatnak.
– Nem számít manipulációnak a hagyományos fotográfiai korrekció, így a színek, tónusok és a fényerő beállítása, illetve a felvétel közben keletkezett technikai hibák eltávolítása.
– Manipulációnak számít, és kizárást von maga után, a képek tartalmának megváltoztatása, vagyis képi elemek utólagos eltávolítása vagy hozzáadása egy képhez.
– A pályázaton legalább 2 MB méretű képpel lehet pályázni.
A pályamunkák díjazása (minden kategóriában):
🥇1. helyezettek: EFOTT napijegy és egy 10 ezer forint értékű könyvutalvány.
🥈2. helyezettek: EFOTT napijegy és egy 5 ezer forint értékű könyvutalvány.
🥉3. helyezettek: 5 ezer forint értékű könyvutalvány.
📩 A pályaműveket e-mailben, a pályázatokat jelölő jeligével a poczos.matyas.bendeguz@uni-nke.hu címre kérjük eljuttatni.
Kérjük, hogy ne feledkezzetek meg a pályázat kategóriájának jelöléséről, illetve az eléréshez szükséges név, e-mail cím és telefonszám megadásáról sem!
⏰ A pályamunkák beérkezési határideje: 2022.04.18 23:59
A pályázati felhívást az alábbi linken érhetitek el: https://ehok.uni-nke.hu/egyetemi-hallgatoi-onkormanyzat/fobb-tevekenysegeink/rendezvenyszervezes
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
A pályamunkák tartalma nem lehet jogsértő és nem sértheti a pályázat kiírója, valamint harmadik személyek szerzői, személyiségi és adatvédelmi jogait, egyéb jogos érdekeit; nem lehet továbbá közízlést vagy közerkölcsöt sértő; nem tartalmazhat trágár vagy gyűlölet keltésére alkalmas kifejezéseket. A zsűri által kiválasztott legjobb pályamunkákat a Kiíró az általa választott több médiaplatformján is nyilvánosságra hozhatja, illetőleg azt nyilvános előadás keretében előadhatja, nyilvánossághoz közvetítheti sugárzással vagy más módon terjesztheti.
https://www.facebook.com/events/662791451604858/

Részletek

Kezdés:
április 4 @ 21:59 UTC
Vége:
április 18 @ 21:59 UTC
Esemény kategóriák:
,
https://www.facebook.com/events/662791451604858/

Szervező

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat
E-mail:
noreply@facebookmail.com