Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

V. TIT – ÉV Fotója – ÉV Fotósa 2007.

2007, July 31 @ 20:00 - 2007, September 16 @ 20:00 CEST

Free

Jubileumi nemzetközi fotópályázat és vándorkiállítása a TIT Pannon Egyesülete és a Győri Fotóklub Egyesület “TIT-ÉV Fotója – Év Fotósa” címmel nemzetközi fotópályázatot hirdet. A pályázat és kiállítás lehetőséget kínál minden fotózást szerető embernek, hogy évente bemutathassa legjobb alkotásaikat, s közülük kerüljön kiválasztásra az “TIT ÉV – Fotósa” és a “TIT ÉV – Fotója”.

Részvételi feltételek:

Jubileumi nemzetközi fotópályázat és vándorkiállítása a TIT Pannon Egyesülete és a Győri Fotóklub Egyesület “TIT-ÉV Fotója – Év Fotósa” címmel nemzetközi fotópályázatot hirdet.
A pályázat és kiállítás lehetőséget kínál minden fotózást szerető embernek, hogy évente bemutathassa legjobb alkotásaikat, s közülük kerüljön kiválasztásra az “TIT ÉV – Fotósa” és a “TIT ÉV – Fotója”.

Részvételi feltételek:
A pályázat nyitott, azon foglalkozástól, életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet. Egy szerző legfeljebb 4 színes vagy fekete – fehér kötetlen témájú papírképet küldhet be. Az alkotások mérete 30x 40 cm. Az ennél kisebb méretű fotókat 30×40 cm-es 2 mm-nél nem vastagabb kartonra kell felragasztani. (A méret be nem tartása kizárja az alkotást a pályázatból.) Képsorozat nem küldhető be. Minden kép hátoldalán szerepelni kell a szerző nevének, postacímének és alkotása címének. A zsűri által kiválasztott alkotások Győr – Moson – Sopron megye városaiban vándorkiállításon kerülnek bemutatásra.(Tervezzük az alkotások nyugat-dunántúli régióban történő bemutatását is)
A kiíró a pályázattal kapcsolatos publikációban a beküldött pályamunkákat térítésmentesen felhasználhatja. Ez ellen a szerző a nevezési lapon tiltakozhat.
Minden pályázó megkapja a kiállítás katalógusát.
A pályázaton csak a nevezési díjat befizető pályázó vehet részt.
Nevezési díj: Pályázónként: 1500 Ft / fő vagy 6 €/fő
A beküldött fotókat a kiíró az értékelést illetve a kiállított alkotásokat a vándorkiállítást követően visszaküldi.
A nevezési díjat csekken kell befizetni, mely a “Nevezési lap”-pal együtt igényelhető a kiírónál.További információ magyar német vagy angol nyelven: igényelhető.(36/96- 525-060, fax:36/96-525-062, gyor@titpannon.t-online.hu) A fotókat nyomtatványként, ajánlott küldeményként kérik postázni. Csomagot a kiírók nem vesznek át.
Beküldési cím: TIT Pannon Egyesülete H-9023 Győr, Szent István u. 5.
Postai úton történő beküldés esetén: TIT Pannon Egyesülete, Győr, Pf.:83, 9002 Hungary

Pályázati naptár:
Beérkezési határidő: 2007. szeptember 17.
Zsűrizés :2007. szeptember 21.
Értesítés: 2007. október 20 – ig.

A zsűri tagjai:
Keppert József MZSF, Hon-ÖGPh fotóművész (Szlovákia); Albert Kriegler -ESFIAP, ESVÖAV, M-VÖAV, Hon-ÖGPh fotóművész (Ausztria); Szabó Béla AFIAP, E-MAFOSZ/G, Hon-ÖGPh fotóművész és Sarmaság László festőművész (Győr – Magyarország)
A díjátadás és a kiállítás megnyitása ünnepélyes keretek között történik.

A kiállítás helyszíne: Petőfi Sándor Városi Művelődési Központ, Győr, Árpád út 44.
Győri kiállítás megnyitója: 2007. november 5. 18 óra
Kiállítás látogatható: 2007.november 28-ig

Details

Start:
2007, July 31 @ 20:00 CEST
End:
2007, September 16 @ 20:00 CEST
Cost:
Free
Event Tags:
, ,