Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Szerepkörök – fotópályázat

March 19 - April 7

Szerepkörök

Fotópályázat

A PhoeBo Egyesület kiállítási lehetőséget kínál elsősorban amatőr és hobby fotósoknak meghirdetett pályázata által, melynek témája: szerepkörök.

A pályázat célja az alkotók munkájának láthatóvá tétele. Bemutatkozási lehetőséget kínálni a fotográfia szerelmeseinek, hogy alkotásaikkal megszólítsák és elvarázsolják a marosvásárhelyi közönséget.

A meghirdetett pályázatra tapasztalattól és képzettségtől függetlenül bárki küldhet be pályamunkát a világ bármely pontjáról.

A pályamunkákat 2024 április 7-ig lehet elküldeni, elektronikus formában a következő email címre: asociatiaphoebo@gmail.com.

Az emailben kérjük elküldeni az alkotó nevét, életkorát és telefonszámát.

A legjobb fotók kiállításra kerülnek az egyesület marosvásárhelyi székhelyén.

Nevezési díj nincs. Egy személy műfaji megkötések nélkül legtöbb 5 alkotással nevezhet.

A pályázatra a képeket digitális, *.jpg formátumban kell benevezni. Javasolt felbontás minimum 8 megapixel. Vízjelet vagy a készítő nevére utaló szöveget nem tartalmazhat a kép.

A verseny felhívásra beküldött fotókat szakmai zsűri bírálja el két külön korosztályi kategóriában: 8-16 évesek és 16-99 évesek.

A zsűri által kiválasztott pályaműveket egy díjátadó keretében megnyitott kiállításon lehet megtekinteni, Marosvásárhelyen. A megnyitó április közepére várható, a pontos időpontról a későbbiekben értesítjük.

Amennyiben a Pályázó olyan fotót nyújt be, amelyen rajta kívül beazonosíthatóan harmadik személy szerepel, a pályázati anyag csak akkor használható fel, amennyiben ehhez a harmadik személy – 18 év alatti esetében a törvényes képviselő hozzájárult. A pályázaton való részvétellel a pályázók egyben kijelentik, hogy a benyújtott pályaművek tekintetében teljeskörű jogosultsággal rendelkeznek és a pályaművek nem sértik senkinek a jogát (pl.: személyhez fűződő jogok, képmás elkészítéséhez és felhasználására vonatkozó jogosultság, tulajdonjog, szerzői jog, stb.)

Pályázati naptár:

Pályázat indul: 2024. március 19.

Pályázati művek leadási határideje: 2024. április 7.

Eredményhirdetés: 2024. Április 15.

Kiállítás megnyitó: várhatóan 2024. április 22/25.

https://www.facebook.com/events/380920208048538/

Details

Start:
March 19
End:
April 7
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/380920208048538/

Organizer

PhoeBo Egyesület
Email
noreply@facebookmail.com