Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Szellemes fotók – a Spottr játéka Halloween alkalmából

2010, October 19 @ 20:00 - 2010, October 28 @ 20:00 CEST

Free
Forrás: spottr.hu

Közeledik a Halloween, amit nálunk nem igazán szokás ünnepelni, de mi egy izgalmas játékkal készülünk ebből az alkalomból.Számos hoaxot mutattunk be a fotómanipulációs cikkekben, de most rajtatok a sor, hogy elkészítsétek a tökéletes fotóhamisítványt. A téma annyiban kapcsolódik a Halloweenhez, hogy szellemeket, zombikat, UFO-kat vagy egyéb horrorisztikus lényeket kell elhelyezni bármilyen fotón úgy, hogy a kép hitelessége szinte megkérdőjelezhetetlen legyen. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, mit készít. A montázsok/manipulációk kizárólag saját fotóból állhatnak.

Közeledik a Halloween, amit nálunk nem igazán szokás ünnepelni, de mi egy izgalmas játékkal készülünk ebből az alkalomból.
Számos hoaxot mutattunk be a fotómanipulációs cikkekben, de most rajtatok a sor, hogy elkészítsétek a tökéletes fotóhamisítványt. A téma annyiban kapcsolódik a Halloweenhez, hogy szellemeket, zombikat, UFO-kat vagy egyéb horrorisztikus lényeket kell elhelyezni bármilyen fotón úgy, hogy a kép hitelessége szinte megkérdőjelezhetetlen legyen. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, mit készít. A montázsok/manipulációk kizárólag saját fotóból állhatnak.
Hogy még több kedvet adjunk a játékhoz, a legvalódibbnak tűnő fotóhoax készítőjénekfelajánljuk a HVG Goldenblogon nyert Epson Stylus P50 fotónyomtatót hozzá tartozó patronokkal.

Mindenki csak egy képpel nevezhet! A fotókat legalább 900px szélességben október 29-ig várjuk az info(kukac)spottr.hu címre, eredményhirdetésre és a fotók bemutatására október 31-én kerül sor.
Legyetek kreatívak!

Details

Start:
2010, October 19 @ 20:00 CEST
End:
2010, October 28 @ 20:00 CEST
Cost:
Free
Website:
http://spottr.hu/2010/10/19/jatek-szellem-a-kepben/