Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Ritka betegek boldog pillanatai 2023” – Fotópályázat

2023, January 11 @ 08:00 - 2023, January 30 @ 23:30 CET

A Ritka és Veleszületett Rendellenességgel Élők Országos Szövetsége fotópályázatot hirdet a ritka betegséggel élők számára

Ritka betegek boldog pillanatai 2023 címmel:

 

“A Ritka Betegségek Világnapja központi eseményét 2023-ban február 25-én rendezzük meg 

Budapesten a SE EOK gyönyörű épületében.  

A Világnap fő célkitűzése felhívni a társadalom és a döntéshozók figyelmét a ritka betegségekre, az érintettek helyzetére és a helyes diagnózis megszerzésének fontosságára.

A Világnap alkalmából fotópályázatot hirdetünk, melyre várjuk a pályamunkákat a „Ritka betegek boldog pillanatai” témában. A pályázat célja bemutatni, hogy a ritka betegséggel élőknek és családjaiknak a mindennapi küzdelmeik mellett részük van örömteli, felhőtlen pillanatokban. 

Pályázati feltételek:

– Az alkotáson szerepeljen legalább egy ritka betegséggel élő személy, egy boldog pillanatban (a fotó a rajta szereplők hozzájárulásával használható csak fel).

– Az elkészült fényképeket JPEG formátumban várjuk, jó minőségben.

– A kép minimális mérete: A kép hosszabb oldala legalább 1600, maximálisan 2400-4800 pixel legyen. Az utólagos digitális átméretezés – ha az a pixelek számának növelésével jár – tilos. Valamint olyan kép sem jó, amit felvétel során erős digitális zoomolással hoznak létre.

– A kép minősége: digitális utómunka esetében, a JPG mentéskor legalább 80%-os legyen a minősége

– Egy pályázó maximum 3 db fotóval nevezhet.

– Az előző évek pályázataira beküldött képekkel nem lehet újra jelentkezni.

– A képek mellé az alábbi adatokat is kérjük megadni:

  •         Fénykép készítőjének neve, telefonszáma, e-mail címe
  •         Fényképen szereplő ritka beteg/betegek, illetve a betegség neve
  •         Az alkotás címe
  •         Rövid leírás a képről: mikor, hol, milyen alkalommal készült

 

Pályázatok beküldési határideje 2023.01.30. éjfél

A fotókat a következő email címre várjuk: info@rirosz.hu.

 Érdeklődni szintén ezen az e-mail címen lehet.
A pályaművek felkerülnek a Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetsége Facebook oldalára (https://www.facebook.com/rirosz), valamint a legjobb alkotásokat meg is lehet majd tekinteni a kiállításunkon a Világnapon és utána!

A Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetségének csapata és a szakmai zsűri értékelése alapján az első három legjobbnak ítélt pályamű készítője díjazásban részesül!

A legtöbb like-ot gyűjtő kép pedig elnyeri a 2023-as év Közönség-díját!

A pályázat eredmény hirdetésére és a díjátadóra a Ritka Betegségek Világnapján kerül sor (2023. 02. 25.). Ugyanezen a napon a kritériumoknak megfelelt fotók felhasználásával kiállítást rendezünk.

Várjuk a pályaműveket sok szeretettel!

A pályázó a képének átadásával felelősséget vállal arra vonatkozóan, hogy a kép saját jogtulajdona, a rajta látható személyek a felvételhez, valamint annak terjesztéséhez hozzájárultak. Egyben hozzájárul a képek – nem üzleti céllal történő – nyilvánossá tételéhez és terjesztéséhez a RIROSZ kommunikációs csatornáin, a közös ügy minél magasabb minőségű képviselete elősegítéséhez.

Az adatok megadása önkéntes! Az itt rögzített adatokat kizárólag a RIROSZ közhasznú tevékenysége kapcsán használjuk fel, harmadik félnek át nem adjuk. Az önkéntes adatszolgáltatással az érintett egyben hozzájárul az adatok kezeléséhez. Az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulás az info@rirosz.hu e-mail címre küldött levéllel módosítható, vagy vonható vissza. “

a RIROSZ csapata

 

Az eredeti pályázati felhívás itt található.

Details

Start:
2023, January 11 @ 08:00 CET
End:
2023, January 30 @ 23:30 CET
Event Categories:
,

Venue

Magyarország
Páva utca 37.
IX. kerület, Budapest 1094 Magyarország
+ Google Map
Phone
+36306800861
View Venue Website