Események betöltése

« Összes Események

Izland fotótúra

július 19 - július 26

Dátum: 2022 július 19-26.

A túra hossza: 8 nap
A túra ára: 2900 €/fő
Csoport mérete: Közepes csoport – min 3, max. 6 fő + két túravezető

Felejthetetlen fotós élmény a jég és a tűz földjén

Izland, a „jég és tűz földje” a világ egyik leglátványosabb helye. Minden fotózni szerető ember listáján az elsők között szerepel. A tájak és a természeti jelenségek ilyen sokszínű választékával máshol nem találkozhat a fotós. Ebben a nyolc napban felfedezzük ezt a különleges világot.
A túránkon a fotózási célpontjaink a gleccserektől a lépcsőzetes vízeséseken át a véletlenszerűen elhelyezett kék jégtöredékekkel ellátott fekete homokos tengerpartokig terjednek.
A túra ideje alatt (midnight sun, éjszakai nappal) időszakában lesznek a legszebb fények és színek amit sehol máshol a Földön nem lehet ilyen formában megtapasztalni.

Fotótúránk a sziget dél-nyugati és déli részére koncentrál, ahol a legtöbb fantasztikus fotós helyszín található. Ilyenkor a legszebb, legzöldebb a természet, legmelegebb az idő, leghosszabbak a nappalok. Izland egy misztikus, különleges, elvarázsolt, már-már nem Földi tulajdonságokkal rendelkező szigetország. Ez a kijelentés egyáltalán nem túlzó, hiszen az Apollo asztronautákat is Izlandra küldték kiképzésre, a program geológusa szerint a Földön Izland belső területei hasonlítanak a leginkább a Holdra. Amikor Neil Armstrong sikeresen visszatért az Apollo 11 űrmisszióból, megkérdezték tőle, hogy mégis milyen volt a Holdon járni, amire ő csak úgy válaszolt, hogy pontosan olyan, mint Izlandon. A tűz és jég országában nem csak a természeti csodák, de a kultúra, az emberek és a helyi hagyományok is ámulatba ejtik a látogatókat. Izland teljes lakossága 320 ezer fő. Ez az ország az egyetlen, ahol nem léteznek szúnyogok.

További információk az esemény honlapján!

Részletek

Kezdés:
július 19
Vége:
július 26
Esemény kategóriák:
,
https://www.bestphototour.com/izland-fototura/

Helyszín

Izland
Izland

Szervező

BESTPHOTOTOUR