Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fókusz és Távolság: Robitz Anikó

2020, September 24 @ 17:30 - 18:30 CEST

Fókusz és Távolság: Robitz Anikó – Beszélgetés képekkel
Beszélgetőtárs: Topor Tünde

Fókusz és Távolság: Robitz Anikó


Időpont: 2020. szeptember 24., csütörtök, 17.30 óra
Helyszín: Capa Központ
Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni az pal.pentelenyi@capacenter.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet. A levél tárgyaként kérjük beírni: Fókusz és Távolság.
A Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ beszélgetéssorozatának keretében a mai középnemzedékhez tartozó magyar fotósok munkásságáról, életviteléről, ars poeticájáról tudhatunk meg tényeket és titkokat. Olyan sikeres alkotókat kérdezünk, akik számos kiállítást, hazai és külföldi elismerést, bizonyos esetekben oktatói gyakorlatot tudhatnak magukénak. A gyerekkortól indulunk, beszélünk a kezdeti motivációkról, nagy témákról, szakmai dilemmákról, kedvencekről, kudarcokról, sikerekről, végül pedig a fókusz a jelenlegi tevékenységre és a jövőbeli tervekre irányul. A szavakat képek kísérik és fordítva.
***
2018-ban Móricz-Sabján Simon, Erdei Krisztina, Esterházy Marcell, Ajpek Orsi, Fazekas István, Hossala Tamás és Szatmári Gergely, 2019-ben Illés Barna, Sióréti Gábor, Hangay Enikő, Cseh Gabriella, Sopronyi Gyula és Szabó Benke Róbert voltak a Fókusz és Távolság vendégei.
A velük való beszélgetések megtekinthetőek itt:
https://blog.capacenter.hu/tag/fokusz-es-tavolsag/
https://www.facebook.com/events/371473250907649/

Venue

Capa Központ
Nagymező u. 8
Budapest, Pest 1065 Magyarország
+ Google Map
Phone:
(1) 413 1310
View Venue Website