6.7 C
Budapest
szerda, október 21, 2020
Hirdetés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Az Őstojástól a Fekete Lyukig – a + műhely Alkotó Csoport kiállítása az Eötvös 10-ben

2010, október 28 @ 17:00 - 2010, december 5 @ 19:00 CEST

Ingyenes
0_az_ostojastol_feketelyukig_meghivo2010.jpg

A + műhely Alkotó Csoport 2010-es tematikus kiállítását az Eötvös10 Kulturális Központban tekinthetik meg az érdeklődők. Megnyitó: 2010. október 28., csütörtök 16:00
A kiállítást Jankovics Marcell nyitja meg
Közreműködik Mérey Anna hegedűművész
A alkalmából készült kiállítás eredeti munkacíme a Természetes-Mű volt, most az Őstojástól a Fekete Lyukig címmel kerül bemutatásra. A + műhely csoport tagjai szuverén fotós egyéniségek, akik tematikus együttgondolkodás által szerveződnek egységgé.

A + műhely Alkotó Csoport 2010-es tematikus kiállítását az Eötvös10 Kulturális Központban tekinthetik meg az érdeklődők.
Megnyitó: 2010. október 28., csütörtök 16:00
A kiállítást Jankovics Marcell nyitja meg
Közreműködik Mérey Anna hegedűművész
A Fotóhónap alkalmából készült kiállítás eredeti munkacíme a Természetes-Mű volt, most az Őstojástól a Fekete Lyukig címmel kerül bemutatásra. A + műhely csoport tagjai szuverén fotós egyéniségek, akik tematikus együttgondolkodás által szerveződnek egységgé.
A KIÁLLITÓK: , , , , , , , , , , , , , , , , Szamódy Zsolt, , , Vékás Magdi
Az alkotók különböző helyszíneken, különböző technikákkal készült képei magas szintű technikai kivitelezéssel mutatják meg készítőik érzéseit, rácsodálkozásait, félelmeit és humorát , majd a kurátor látásmódján és szemléletén átszűrve, összerendezve egységes történetté válnak. A cím és a választott szimbólumrendszer segítségével a nézők a különálló képek sorozattá szerkesztett olvasatát gondolhatják tovább.
A képek különböző technikája (nemeseljárások, ezüstbaritált fekete-fehér és színes, fine art pigment nyomtatás, egyéni eljárások) és különböző mérete izgalmasabbá teszi ezt az egységet, amelyben egyik gondolat folytatódik a másikban, és akár egyik kép folytatódhat a másikban. Az egyéni mondanivaló felerősödik a képek egymásra hangolása által.
A JÖVŐ itt a Földön egyre inkább így képzelhető el: egymásra figyeléssel, együtt gondolkodással, együtt tevéssel.
A kiállítás kurátora: Simon Csilla

A kiállítás december 5-ig látogatható, minden nap 10.00 -18.00-ig.