Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ART-RAVALÓ fesztivál: film- és könyvbemutató

március 10 @ 16:30 - 18:30 UTC

Bartha Máté Keresők című dokumentumfilmjének premiervetítése és az ART-RAVALÓ első kiadványának bemutatója beszélgetéssel
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció az alábbi linken elérhető. https://forms.gle/KHsTVMGMmD4fEXoM7
Hisszük azt, hogy a saját élményű kreatív művészi aktivitás, az irodalom, a költészet, a zene, a színjátszás valamint a közösséghez tartozás élménye segíti önmagunk és a körülöttünk lévő világ megértését, fejleszti az önkifejezés képességét, érzékenyít és nem utolsó sorban megtartó erővel bír. Ezért született az ART-RAVALÓ, a Szubjektív Értékek Alapítvány és a Faktor Terminál Egyesület közös szociális-művészeti projektje hátrányos helyzetű, illetve gyermekvédelemben nevelkedett fiatal felnőttek számára. A projektben résztvevő fiatalok kilenc hónapig felnőttképzésben regisztrált művészeti és pályaorientációs képzésben vesznek részt. Célunk a fiatalok művészeti tevékenységén keresztül történő személyiségfejlesztése, hosszabb távon pedig a pozitív jövő- és énkép kialakításának, valamint a társadalmi beilleszkedésnek és a sikeres munkavállalásnakaz elősegítése.
Na de hogyan lesz belőlünk csapat? Miképp támogassuk a fiatalokat abban, hogy olyan munkát találjanak, ami nekik való? Ha valaki lemorzsolódik, mi a teendő? És kik azok a fiatalok akik részt vesznek a képzésen? Milyen álmokkal és történetekkel érkeznek a programba, milyen folyamatokon mennek keresztül annak során és ezek milyen hatással lesznek az életükre a képzés befejeztével?
Az esemény során ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat az ART-RAVALÓ első kiadványának bemutatója és Bartha Máté Keresők című dokumentumfilmjének premiervetítésének keretei között. A kiadvány bemutatóját beszélgetés követi a kiadvány szerzőivel.
A kiadvány és a film megjelenését, valamint az ART-RAVALÓ projektet a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatta.
ART-RAVALÓ FESZTIVÁL · 2022. március 3-11. · program: artravalo.com/hu/fesztival
https://www.facebook.com/events/3021839684735180/

Részletek

Dátum:
március 10
Időpont:
16:30 - 18:30 UTC
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
https://www.facebook.com/events/3021839684735180/

Szervező

Art-ravaló
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Kino Cafe Mozi