Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

A Pápateszéri Természetfotó Tábor kiállítása

2011, April 4 @ 20:00 - 2011, April 29 @ 20:00 CEST

Free
romer_f._tabor-_csicsics_img_0039_copy.jpg

A Reflex Környezetvédő Egyesület és a Győri Fotóklub Egyesület a Bakonyban, a farkas-hegyi Reflex-házban tartotta hagyományos immár negyedik Pápateszéri Természetfotós Táborát Nagy Péter táborvezető és Szabó Béla fotóművész vezetésével. A fiatalok a Bakony legszebb vidékeit bejárva ismerkedtek a természetfotózás rejtelmeivel. Idén Rómer Flóris, a nagy magyar természettudós 1859. évi, híres bakonyi felfedezőútját követték. A Bakonyalja Barátai Egyesület a táborban mutatta be Rómer Flóris “A Bakony – természetrajzi és régészeti vázlat” című könyvének reprint kiadását.
A Reflex Környezetvédő Egyesület és a Győri Fotóklub Egyesület a Bakonyban, a farkas-hegyi Reflex-házban tartotta hagyományos immár negyedik Pápateszéri Természetfotós Táborát Nagy Péter táborvezető és Szabó Béla fotóművész vezetésével. A fiatalok a Bakony legszebb vidékeit bejárva ismerkedtek a természetfotózás rejtelmeivel. Idén Rómer Flóris, a nagy magyar természettudós 1859. évi, híres bakonyi felfedezőútját követték. A Bakonyalja Barátai Egyesület a táborban mutatta be Rómer Flóris “A Bakony – természetrajzi és régészeti vázlat” című könyvének reprint kiadását. A könyv megjelentetésének anyagi hátterét ugyanúgy teremtették meg, mint annak idején Rómer Flóris az eredetiét, a megjelenés előtti megrendelők befizetéseiből.
Befejezésként a táborozás legjobban sikerült képeiből kiállítást rendeznek. A kiállítók: Csicsics Richárd, Hartmann Réka, Környei Kamilla, Lakatos Szabina, Németh Gergely, Pálfalvi Dóra, Petrányi Bálint, Pusztai Balázs, Szabó Anikó, Tátrai Attila.
A tábor 2011 nyarán is megrendezésre kerül. Bővebb információk a www.belafoto.hu oldalon.

A kiállítás megtekinthető: április 4-től április 30-ig.

Details

Start:
2011, April 4 @ 20:00 CEST
End:
2011, April 29 @ 20:00 CEST
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
, , , ,