Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

A nyár legjobb fotói – Heavy Tools fotópályázat

2010, July 12 @ 20:00 - 2010, August 21 @ 20:00 CEST

Free
Heavy Tools fotópályázat

Küldd be július 4. és augusztus 22. között a legjobban sikerült nyári fotóidat és nyerj! A részvételnek csak egy komolyabb feltétele van: a beküldött kép valamilyen szinten kötődjön a Heavy Tools-hoz! Ez lehet egy homokba karcolt Heavy Tools felirat, egy Heavy Tools ruha, vállra tetovált Heavy Tools logó :), vagy brand store hálózatunk bármelyik boltjában szerezhetsz HT matricákat. A lehetőségek tárháza végtelen, viszont az utólag, már a számítógépen “felragasztott” felirat nem érvényes!
Az alábbi kategóriákban hirdetünk nyerteseket:

Küldd be július 4. és augusztus 22. között a legjobban sikerült nyári fotóidat és nyerj!
A részvételnek csak egy komolyabb feltétele van: a beküldött kép valamilyen szinten kötődjön a Heavy Tools-hoz! Ez lehet egy homokba karcolt Heavy Tools felirat, egy Heavy Tools ruha, vállra tetovált Heavy Tools logó :), vagy brand store hálózatunk bármelyik boltjában szerezhetsz HT matricákat. A lehetőségek tárháza végtelen, viszont az utólag, már a számítógépen “felragasztott” felirat nem érvényes!
Az alábbi kategóriákban hirdetünk nyerteseket:
• A leglátványosabb akciófotó (bmx, szörf, gördeszka, parkour, vagy akár jogging a parkban… bármi, ami sporttal kapcsolatos, és előny, ha a kép látványos)
• A kompozíció, fotó minősége
• Miss vagy Mrs Heavy Tools (egy csinos, vagy jóképű fotóalany esélyes ebben a kategóriában)
• Közönségdíj

A pályázat benyújtásának határideje:2010 augusztus 22.

Díjazás:

1. Mindegyik kategóriában egy nyertest hirdetünk. A nyeremény 30.000 ft értékű Heavy Tools vásárlási utalvány minden kategóriában. A verseny összdíjazása 120.000 ft értékű Heavy Tools utalvány.

A pályázat értékelése:

A beküldési határidő lejárta után 5 fős szakértő zsűri fogja megállapítani a végeredményt. A közönségdíj nyertese az lesz, aki 2010.augusztus 22-én 21:00 órakor a legjobb átlag-szavazatot kapott képet küldte be.
A kiíró a pályázat eredményeit a http://www.heavytools.hu oldalon teszi közzé, a nyertesek e-mailben is kapnak értesítést.

Eredményhirdetés legkésőbbi időpontja: 2010. szept. 5.

Kapcsolat:
Heavy Tools – Prémium-Sport Kft
E-mail: tmate@heavytools.info

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:

A lényeg:

– A pályázatnak nevezési díja nincs.
– A pályázaton való indulás feltétele csak annyi, hogy a nevező beküldi az oldalunkon keresztül az általa készített fotót (max 2 mb méretű file), és ezzel tudomásul veszi a pályázati feltételeket is.
– Csak azon fotókat fogadjuk el, melyeket a nevező saját maga készített el. A grafika beküldésével a nevező vállalja az ebből fakadó jogi felelősséget. A kétes eredetű fotókat levesszük oldalunkról.
– A pályázaton hivatásos és amatőr fotósok egyaránt indulhatnak.
– Egy pályázó több fotóval is pályázhat (fontos, hogy ugyanazt az elérhetőséget – email címet adja meg a fotó beküldésekor).
Részvétel:

A játékban részt vehet minden magyar és külföldi természetes személy, amennyiben elfogadja a játékszabályzatban megfogalmazott feltételeket és amennyiben nem a Prémium-sport Kft. alkalmazottja, vagy alkalmazottjának közeli hozzátartozója, illetve a nem a játék szervezésében résztvevő cégek, ügynökségek munkatársa, vagy azok közeli hozzátartozója.

Details

Start:
2010, July 12 @ 20:00 CEST
End:
2010, August 21 @ 20:00 CEST
Cost:
Free
Website:
http://webshop.heavytools.hu/upload_files/cikkek/dyt.htm|http://webshop.heavytools.hu/upload_files/cikkek/dyt.htm