22.7 C
Budapest
Tuesday, April 30, 2024

Év Esküvőfotósa 2013 – 2180 kép

A CANO-EIZO – Az Év Esküvőfotósa 2013 pályázatra, Magyarország második ilyen témájú megmérettetésére ennyi nevezés érkezett. A 155 pályázó a legtöbb képet a Kreatív páros képek kategóriába nevezte, íme a számok kategóriánként:

1. Az átalakulás varázsa: 208
2. Igen: 259
3. Kreatív páros képek: 679
4. Kreatív menyasszonyi portré: 260
5. A buli: 236
6. Humor: 162
7. Gyerekek: 197
8. Részletek: 179

Néhány érdekesség:
A versenyben résztvevők átlagban 14 képpel neveztek, a legtöbb képet beadó pályázó – az Év Esküvőfotósa díj legvehemensebb várományosa 🙂 – 58 képet küldött. A magyar néplélekhez hűen a pályázatok oroszlánrésze az utolsó két napon érkezett (a szervereket jó előre behűtöttük), a legnyugisabb pályázó pedig 4 órával a zárás előtt regisztrált.

A zsűri már túl van az online előzsűrizésen, május 14-én a nyilvános döntővel folytatjuk, amit honlapunkon 10 órától élőben közvetítünk itt a Fotoklikken a Wedding-online.hu támogatásával.

Közvetítés:

Az eseményeket a technikai lehetőségek függvényében felvesszük és közvetítjük is. A felvett anyag vágásáig az anyagok vágatlanul is megtekinthetők a közvetítési minőségben akár telefonon, tableten is, a közvetítés ideje alatt a felvételek visszatekerhetők.
A vágás utáni felvételeink megnövelt minőségben itt láthatók.

Amennyiben értesítést szeretnél kapni hasonló közvetítésekről, úgy nyomd meg a Follow gombot és regisztrálj a livestream rendszerébe!

A regisztrált Livestream felhasználók a követett eseményeikről csak egy levelet kapnak minden közvetítés elindulásakor, tehát igen ritkánt.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
700FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles