23.5 C
Budapest
Sunday, April 28, 2024

Eifert János tárlatvezetése életműkiállításán – vágatlanul

“Ha nem érződik egy képen a szenvedély és a képzelet, akkor az csak unalmas és tárgyszerű lehet” – vallja Eifert János, a hazai fotóművészet egyik legismertebb alakja.

Ennek szellemében készült az a rengeteg csodás fotó, amelyeket 3 fő téma, a tánc, a test és a természet köré csoportosítva tekinthetünk meg a valóban nagyszabású (10 terem, két hosszú folyosó, összesen mintegy 600 négyzetméteren) életmű-kiállításon.

Eifert János táncosként kezdte pályafutását, de külföldi útjain is mindig fényképezett. A nemzetközi fotós életbe vágtató kuvaszokat megörökítő képével robbant be, azóta mintegy 180 önálló és 700 csoportos kiállítása volt, számtalan díjat, diplomát nyert. (Forrás: Délvilág)

A fejlécben látható video egyelőre vágatlanul nézhető.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
700FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles