szerda, október 20, 2021
Kezdőlap!videóMálta egy élmény - előadás Debrecenből, távoli bejelentkezéssel

Málta egy élmény – előadás Debrecenből, távoli bejelentkezéssel

A #kalandlista blog előadása Máltáról, a Málta a Debreceni utazási vásáron (március 1-2-3.) esemény részeként, a FotoKlikk Társalgó támogatásával.
“Amikor egy travel blogger, aki mindemellett utazás- és rendezvényszervezéssel foglalkozik beleszeret Máltába első látásra, illetve párja profi fotós és operatőr, vágó, akkor megszületik ez az oldal.”
A #kalandlista blog “szüleiként” szeretnénk mindazokhoz közelebb hozni Máltát, akik még nem jártak itt, akik tervezik az utazást, akik csak szeretnek szép képeket, videókat nézegetni, akik egy kis inspirációra, érdekességekre vágynak, illetve gyakorlatias tippekre, de tulajdonképpen mindazoknak, akik egyszerűen kíváncsiak Máltára.
Inspirálódj & Utazz velünk!
NoGun
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

2 HOZZÁSZÓLÁS

További friss hírek