7.8 C
Budapest
Monday, March 27, 2023
KezdőlaphírnaturArt Természetfotós Fesztivál 2019 Február 16.

naturArt Természetfotós Fesztivál 2019 Február 16.

A naturArt idén is nagy sikerrel rendezte meg az immár hagyományos Fesztivált. A közel ötszáz résztvevő az egész napos programban biztosan megtalálta az érdeklődésének megfelelő előadást.

A legnagyobb érdeklődés a norvég bálnafotós, Espen Bergersen előadását kísérte, de nagyon sokaknak tetszett Daróczi Csaba 25 éves fotós pályafutását bemutató előadás, csakúgy, mint „Az év természetfotósa” címet 2018-ban elnyerő Potyó Imre előadása. Az abszolút értelemben legeredményesebb magyar fotós Kerekes István fergeteges előadást tartott, és a különleges tájak iránt érdeklődők sem csalódtak, hiszen Bakos Gábor Japánról, dr Fodor Ferenc a trópusi őserdőkről, a Fáth Péter-Somodi Ferenc páros pedig Alaszkáról vetített. Nikola Rahmé egy teljesen új világot: a rovarok fotózását mutatta be mesteri módon. Különleges program volt a legeredményesebb magyar fotóklub, a Biatorbágyi Fotóklub bemutatkozása, melynek részeként Kércz Tibor csodálatos összeállítását is láthattuk. Ezen a napon az Erzsébetligeti Színházban nemcsak a fotók voltak világszínvonalúak, hanem a vetítési technika is: a színház egy vadonatúj 60 m2- es vászonnal lepett meg bennünket, az EPSON cég pedig az országban található legjobb lézerprojektort biztosította a rendezvényre. Többek szerint ez volt az eddigi legjobb Fesztivál, a természetfotózás igazi ünnepe.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>
Budapest
moderate rain
7.8 ° C
8.6 °
7.7 °
91 %
4.6kmh
100 %
Mon
10 °
Tue
7 °
Wed
10 °
Thu
17 °
Fri
17 °

További friss hírek