8.5 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

naturArt Természetfotós Fesztivál 2019 Február 16.

A naturArt idén is nagy sikerrel rendezte meg az immár hagyományos Fesztivált. A közel ötszáz résztvevő az egész napos programban biztosan megtalálta az érdeklődésének megfelelő előadást.

A legnagyobb érdeklődés a norvég bálnafotós, Espen Bergersen előadását kísérte, de nagyon sokaknak tetszett Daróczi Csaba 25 éves fotós pályafutását bemutató előadás, csakúgy, mint „Az év természetfotósa” címet 2018-ban elnyerő Potyó Imre előadása. Az abszolút értelemben legeredményesebb magyar fotós Kerekes István fergeteges előadást tartott, és a különleges tájak iránt érdeklődők sem csalódtak, hiszen Bakos Gábor Japánról, dr Fodor Ferenc a trópusi őserdőkről, a Fáth Péter-Somodi Ferenc páros pedig Alaszkáról vetített. Nikola Rahmé egy teljesen új világot: a rovarok fotózását mutatta be mesteri módon. Különleges program volt a legeredményesebb magyar fotóklub, a Biatorbágyi Fotóklub bemutatkozása, melynek részeként Kércz Tibor csodálatos összeállítását is láthattuk. Ezen a napon az Erzsébetligeti Színházban nemcsak a fotók voltak világszínvonalúak, hanem a vetítési technika is: a színház egy vadonatúj 60 m2- es vászonnal lepett meg bennünket, az EPSON cég pedig az országban található legjobb lézerprojektort biztosította a rendezvényre. Többek szerint ez volt az eddigi legjobb Fesztivál, a természetfotózás igazi ünnepe.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles