27.4 C
Budapest
Tuesday, June 25, 2024

“Szellemek” a hotelben….

image

-Szögezzük le!  Nem hiszek sem szellemekben sem semmilyen paranormális szarságban!
Megértően bólintott majd intett hogy vágjak bele….
-Hát tudod…bementem enni a konyhába…négy felé lehetett hajnalban…akkor jön az első szakács…jó gyerek…alacsony vézna figura, de mindig a legjobb kajákat kapom tőle.
-Összeraktam a szendvicsemet váltottam vele pár szót, majd kimentünk az ebédlő részbe…általában nem oltok villanyt szeretem a sötétet, ám a konyha egy kis szegletében fel voltak kapcsolva a lámpák, így halvány derengés játszott mindenhol.

-Ekkor meghallottam a hangot….egy szék amit odébbtoltak….odapillantottam, de az ebédlő természetesen üres volt….összenéztünk és láttam az arcán, hogy ő is hallotta és magában mérlegeli, hogy valódi hang volt, vagy csak illúzió….ekkor újra megmozdult egy szék.
-Hallottad? kérdeztem
-Persze!
-Mi a fasz volt ez?
-Nem tudom….talán macska?
-Azt látnánk….nem látok semmit…
-Én sem! felelte
Ekkor mozdult újra meg egy szék….ő besietett a konyhába, én pedig elindultam a kivilágított rész felé….féltem de kontrolban tartottam félelmemet….halkan kinyítottam késemet, és kezembe rejtettem…
Hideg volt a székek közt, és éreztem határozottan nem vagyok egyedül…illetve egyedül vagyok de már nem az étteremben….
Szorongattam a kést, de biztos voltam benne nincs semmi aminek árthanék vele, mégsem tettem el…kifelé menet hallottam, és éreztem hogy valami mozdul mögöttem…valami nagy….hátrafordultam kést magam elé tartva védekezőn, de tudtam hogy felesleges….nem láttam semmi…nem volt érzékszervem látni…csak valami halvány vibrálás a tarkóm táján jelezte, nem vagyok egyedül….
-Érted ezt? -kérdeztem
-Persze fáradt voltál, felelte meggyőződéssel…
-Ne baszogass már nem voltam fáradt! vágtam vissza
-Akkor mi volt talán szellem? -vonta fel szemöldökét
-Nem …nem hiszek ilyen faszságokban….
-Akkor? kérdezte ismét….
-Szerintem egy percre elvékonyodott a dimenziónk fala, és majdnem láttam valami árnyékát….érted? majdnem semmi de mégis valami…..talán isten….vagy aki őt teremtette….valami ősi elfeledett dolog, amire szavunk sincs….

Címkék

csak úgy paracsengető szellemdémonokdimenziókkopogó szellemparanemnormálparanormálpoltergeistszellem ami nem kopog nem csenget csak áll az ajtó előtt mint egy balfaszszellemekSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
769FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles