18.8 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Lakáshitel ellen…..

Lassan megvalósulni látszik régi tervünk, végre kiköltözhetünk a dobozlakásokból.
annyi gond van a lakásvásárlással kezdve azzal hogy irreális árakat kérnek egy 60 négyzetméteres betonkockáért, egészen addig hogy ha meg is veszed vagy minden pénzed rámegy (márha ven) vagy eladósodsz életed végéig….
Persze ez manapság úgy van tálalva hogy ez a normális megoldás mindenki számára…én nem hiszem hogy ez így van….
Legalábbi számomra ijesztő hogy azt a maradék életemet egy zárt dobozban töltsem egy rakás szomszéddal körbevéve….valahogy nem szeretem a betont, a téglát, stb….
Szeretem ha nem választ el valami merev hideg dolog a világtól….szeretem ha reggelente friss levegő áramlik be, és egy lépéssel kint vagyok a kertben.
Röhejes hogy minden lakberendező azzal szenved hogy a természetet közelebb vigye a lakáshoz, és addig jutnak hogy három követ egymásra rakva kijelentik hogy ez olyan zen….hibás az elmélet….a természet nem mozdítható…a lakást kell közelebb vinni….
A bezárt ember magával akarja cipelni a természetet is bezárni a kockába azonban ez nem megy….
Azt gondolom számtalan mentális és fizikai betegség oka hogy az ember elkülönült a természetből, mint amikor a hullám különbnek gondolja magát mint az óceán maga….büszkén reklámozzuk milyen letisztultan “zenül” tudunk élni városokban de nekem ez olyan mintha csak a börtönfalat dekorálnánk és a pásztort irigylem aki szabad ég alatt van az állatok közt…
Nekem elegem lett ebből…mást szeretnék.
Úgyhogy megvesszük a telket valahol és elkezdődik a tárgyalás a cégekkel akik ilyen otthonokat gyártanak….image
image
image
image

  • Link lekérése
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • E-mail
  • Más alkalmazások

Címkék

balassaélet a jurtábanjurtamodern jurtamongolspanyolSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles