10.8 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Az emlékezés mechanikája Kudász Gábor Arion képvetítése

Kudász Gábor Arion a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotográfia szakának adjunktusa. 1998-as első egyéni kiállítása óta több ízben volt látható önálló tárlata, munkáit csoportos kiállításokon, fesztiválokon, fotósrendezvényeken mutatják be világszerte.

Sorozatait rendszeresen publikálja fotográfiai albumokban, limitált példányszámú, dedikált művészkönyvekben. 2014-ben, Memorabilia címmel két budapesti helyszínen, a Mai Manó Házban és a Faur Zsófi Galériában volt látható édesanyja, Kudász Emese hagyatékát feldolgozó kiállítása. Az este folyamán az emlékezés működéséről tart előadást néhány korábbi projektjének és legújabb munkájának képvetítéssel egybekötött bemutatása kapcsán.

2014.05.29 FFS

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles