30.1 C
Budapest
Sunday, July 21, 2024

További Sony A99 képek a bejelentés előtt

Még több képet láthatunk a hamarosan hivatalosan is bejelentésre kerülő Sony SLT-99-es fényképezőgépről.

A képek nagyon ismerősek az SLT-77-es gépet ismerőknek, szinte teljesen ugyanaz a gombkiosztás, a gombokra tett funkciók néhol változtak, a funkcióválasztó visszakapta a Minolta 7D 1-2-3 közvetlen memóriaválasztóját, ami nagyon hasznos és sokkal gyorsabban használható volt mint a mostani menüből hívható.
Ami még látszik, nincs beépített vaku, ellenben az első kamera ami nem Minolta vakupapucsot használ, így akár a vakupapucsba helyezhető egyszerű kellékeket sem kell átalakítani vagy használatukhoz konvertert használni ellenben a régi vakuink szóba sem jöhetnek, gondolom.

A mikrofon jack mellett fejhallgató csatlakozót látni, amivel monitorozható a felvétel hangja és a jól működő hajtogatható LCD is megmaradt.

Látszik a dupla memóriakártya nyílása is, de nem látok markolatérzékelőt, ellenben látni a szemérzékelőt, amitől automatikusan átkapcsol a belső megjelenítő és a külső lcd panel között.

Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést!

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,502RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles