12.5 C
Budapest
Saturday, May 18, 2024

Nikon D4-re ébredt a világ

„A Nikon D4 a fényképezés csúcsát jelenti” – jelentette ki Dirk Jasper, a Nikon Europe professzionális termékeinek termékmenedzsere. „A szakma elitjéhez tartozó fotósoknak olyan fényképezőgép szükséges, amelyik sohasem hagyja őket cserben – ez pedig éppen a Nikon D4. A határok megdöntésére terveztük, vagyis ugyanaz a célunk, mint a fotósoké, akik nap mint nap határokat döntögetnek.”

A Nikon ma bemutatta a D4-es modellt, amely a D-SLR kategória új zászlóshajója a fényképezés lényegét kereső fotósoknak.

A professzionális, FX-formátumú fényképezőgép kitolja a határokat, és minden fényképezési lehetőséget kihasznál; új szintet jelent a képminőség, a sebesség és a pontosság terén, mind állóképek, mind videó esetén.

A készülék 16,2 megapixeles FX-formátumú érzékelővel, kiugróan magas ISO-érzékenységgel és a Nikon nagy teljesítményű EXPEED 3 képfeldolgozó motorjával rendelkezik. A megalkuvás nélküli teljesítményt és példátlan sokoldalúságot szélsőséges fény- és környezeti viszonyok között is biztosítja.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,499RajongókTetszik
197KövetőKövetés
756FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles