15.7 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Máté Bence BBC díjas fotográfus első könyve Láthatatlanul címmel

avagy a detektívtükrös természetfotózás kulisszatitkai.

Ezen a héten jelenik meg saját kiadásában első remekműve Máté Bencének eddigi munkásságából, Láthatatlanul címmel.

Máté Bence dedikálja saját művét 2010. november 02-án (kedden) 18 órától, a Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum, (1083 Budapest, Ludovika tér 2-6).

A fotóalbum címe: Láthatatlanul

Írta és fényképezte: Máté Bence

Máté Bence, hazánk legismertebb természetfotósa 170 oldalon keresztül mutatja be díjnyertes alkotásait. Megtaláljuk benne a képek készítéseinek kulisszatitkait, melyek olvasását minden természetet kedvelő embernek ajánlunk.

Imre Tamás a Természetfotó magazin főszerkesztője az alábbi szavakkal illeti a szerző könyvét.

“A természetfotográfia 2010 BBC fődíjas fényképésze jóvoltából teljesen új szemszögből láthatjuk vissza természeti kincseinket. Máté Bence képei bizonyosság arra, hogy mai világunk, még mindig tartogat olyan csodálatos pillanatokat, melyben sokkal több szépség rejlik, mint az elképzelni tudnánk. A pillanat, a fény, a kompozíció és az idő egysége mutatja meg az album fényképein keresztül a fotográfia szépségét. Bence nem csak szemét nyitotta ki mikor fényképezett, hanem szívét is odaadta minden egyes képéhez, mely szoros művészi egységet alkotva jelenik meg a Láthatatlanul című művében”

A limitált példányszámú kiadvány, bolti forgalomba nem kerül, csak a www.matebence.hu oldalon lehet meg vásárolni. Összesen 400 db, személyre szólóan dedikált példány készült e- remekműből. A fotóskönyv kézzel készített, cérnafűzött, keménytáblás kiadvány, mely páratlanul részletgazdag nyomdatechnikai eljárással készült.

Extrái: Minden fotó UV lakkozott, a fotós könyv DVD mellékletet és a borítóba épített speciális féligáteresztő üveget tartalmaz, melynek segítségével a képek készültek.

Máté Bence: Láthatatlanul
170 oldal, ára: 19.900,- Ft

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles