8.3 C
Budapest
Wednesday, April 24, 2024

Fotósélet – 2009. április 6.

Fotóművészeti Nyári Egyetem

Időpont: 2009. július 4-től 11-ig

Helyszín: Bonyhád, Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium

Címe: 7150 Bonyhád, Kossuth Lajos u. 4.
Az általános tájékoztatót és a jelentkezési lapot legkésőbb április 10-ig feltöltjük a www.mafosz.hu weboldalra.
*
*

Kölcsönözhető fotókiállítások
Hidvégi Péter Skóciai Barangolások című kiállítása bemutatja az ország tájait városait életét, érdekes arculatát, 29 db 50×70-es keretben.
Hidvégi Péter Ezer arcú Erdély című kiállítása 10 db 50x 70-es keretet, és 40 db 40×50-es keret/képtartót tartalmaz. Az anyag részlegesen is bemutatható. A fotók az erdélyi emberek mindennapjait, életét, környezetét ábrázolják. Időpontok és egyéb feltételek egyeztethetők Hidvégi Péterrel: 5000 Szolnok Dobó u. 14. tel:56/372-757 e.mail: hidegip@chello.hu
*
*

Emlékeztető:
Chibo fotópályázat: beérkezési határidő: 2009.április.15.
MAFOSZ Szalon: beérkezési határidő: 2009. április 22.
Mint a mesében….: beküldési határidő: 2009. május 1.
Az Országos Diák Fotópályázat 3. feladatának beküldési határideje: 2009. május 1.
*
*

Kiállítások, események, meghívók
A Millenáris Park, a Cseh Centrum és a Czech Tourism nyílt fotópályázatot hirdetett Csehország magyar szemmel címmel. A szakmai zsűri által kiválasztott és díjazott legjobb képek április 7-ig láthatóak a Millenáris Park kültéri installációján, a Budapesti Tavaszi Fesztivál Vendégünk Csehország programsorozat keretében.

Ünnepélyes eredményhirdetés és díjkiosztó 2009. március 27-én volt, Jaromír Plíšek cseh nagykövet részvételével. Első díjat Varga József (Debrecen), a második díjat Kovács Attila (Szlovákia) nyerte el. A tárlat megtekinthető: naponta 6.00 -23.00 óra között.
*

Balázs Ödönnek, a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont fotográfusának nyílt kiállítása Marosvásárhelyen, a Bernády-ház emeleti galériájában 2009. április 3-án. Az alkotót Bálint Zsigmond vásárhelyi fotóművész köszöntötte. A Vidéki találkozások címet viselő anyag udvarhelyszéki és általában Hargita megyei dokumentum- és szociofotókat, portrékat, életképeket tartalmaz. Korábban Székelyudvarhelyen és Gyergyószentmiklóson láthatta a közönség ezeket a felvételeket.
*
Tőkés Tamás 10 év nyomai című fotókiállítását 2009. április 6. hétfőn 18:00 órakor megnyitja Bicskei Kiss László színész, rendező, a Magyar Kultúra Lovagja. Fekete Jenő (Muddy Shoes) gitárjával alapozza meg a hangulatot. A tárlat megtekinthető: április 14-ig, keddtől péntekig, 15-18 óráig. Színhely Galéria, I. Várfok u. 12., www.szinhely.hu, szinhely@gmail.com ; Tőkés Tamás honlapja: www.tomtokes.eu
*

Hidvégi Péter E-MAFOSZ/g (Jászkun Fotóklub) “Székek” című fotóját díjazták a “Csehország Magyar Szemmel” című fotópályázaton, ahol a nemzetközi zsűri 90 szerző 840 képéből 21 pályaművet fogadott el, és 12 szerzőt díjazott. A kiállítás a Millenáris parkban tekinthető meg.
*
Kiss Zoltán Meztelen lelkem című aktfotó kiállítását 2009. április 20-án 17 órakor Baksa Ferenc nyitja meg a kaposvári Szín-Folt Galériában ( Dózsa Gy. u. 5.).
*

Dr. Abonyi János (Bakony Fotóklub) Közelebbről című tárlata a Monostorapáti Művelődési Házban tekinthető meg ebben a hónapban.
*
Békefi Antal, Láng Tibor és Noll Béla Reneszánsz töredékek című kollekcióját a zalahalápi Művelődési Házban mutatják be áprilisban.
*

Természet(l)esen
A természet nem csupán annyi, amennyit mi általában látunk belőle – ez az első felismerés, amire rádöbben az ember az Exposia fotós alkotócsoport első kiállítása anyagának láttán. A készülő kiállítás címe: Természet(l)esen, ezzel is jelezve – a témán túl – azt a felfedezői hozzáállást, amely mindegyik szerzőre jellemző. Balázs György verőfényes sziklái mintha a hatalmas erők pillanatnyi nyugalmáról tanúskodnának, valahol a világ tetején, Balázs Ödön ritka pillanatként kapta el a szétterített hókristályokat, és az élet áradásaként láttatja a tavasz dús színeit. Fülöp Lóránt a hó különleges rajzolataival ragad meg, Hajdu Tamás a pókháló finom rezzenéseivel rajzolja meg a mikrovilágot, Tóth Zsuzsanna levélre kapaszkodó békája a világba bámuló embert asszociálja, míg külön világokként láttatja a vízcseppekben tükröződő környezetet. Kerekes István hangulatos madárportréi és nyulas csoportképe, Kibédi Sándor meleg hangulatú téli erdőrészlete meg a békaszerelem témája, Kuthi Lázár virág- és tócsendélete, hangulatos tájképei ragadják meg a figyelmet. Mit lestek el? A lomhán mozduló lepkét, a hegy köré gyűrűként ülő köd áramlását, a pihenő zergét vagy szökkenő őzet. Pillanatok hangulatát. Legtöbb felvétel helyzet- vagy pillanatkép, ha az időbeliségnek általunk megszokott, elképzelt egyenes vonalúságára fűzzük fel ezeket a gyöngyszemeket. Környezetünk egyedi szépségeinek, a fény villanásának, tükröződésének láttatása felelősségtudatunkra hat: vigyázz, ember, ezt a ritkán megfogható káprázatot csupán csodáld, de ne rendezd át kezed nyomának néha ártalmas simításaival! Emberek feletti, mert tőlünk függetlenül is létező valóságok, kincs, ami kéznyújtásnyira van és csak annyit kell tennünk eléréséért, hogy részesei legyünk e látványnak. Ott, ahol ez a fotós által tetten érhető (volt), vagy legalább a kiállítási anyag gondolatébresztő szemlélésekor. Megnyitó a székelyudvarhelyi (Erdély) Művelődési Ház kiállítótermében, 2009. április 9-én, csütörtökön 18 órakor.- P. Buzogány Árpád –
*
Himalájakék, Tibetvörös – Kőrösi Csoma Sándor nyomában címmel Sütő Zsolt fotókiállítására és vetítettképes előadására invitáljuk a kedves közönséget a sepsiszentgyörgyi Székely Nemzeti Múzeum Tolerancia termébe. A híres háromszéki nyelvtudósra emlékezve az április 8-án, szerda este 7 órakor kezdődő megnyitóünnepségen elsőként Kovács Lehel repíti el a jelenlévőket Tibetország különleges világába gyógyító hangtálai segítségével (előadásának címe Tibeti varázshangok), majd Hubbes László Attila és Kelemen Attila Ármin nyitják meg a kiállítást. Az est a Himalayablues című fotóinstalláció megtekintésével és Sütő Zsolt észak-indiai útjáról szóló vetítettképes előadásával zárul. A tárlat május 24-ig látogatható.
Himalájakék – a szerző honlapja:
„A Zanszkárt néztem, hogy vajh ez ugyanaz-e a folyó, amit Csoma látott. Hiszen a víz benne hányszor kicserélődött azóta. Akkor mi lehetne azonos? A meder talán, legfennebb a meder. Amit énnek hívunk, az a meder, a lassan változó meder. De ami a mederben helyet kap, ami a medret kitölti, az változó, sosem ugyanaz, követni pedig lehetetlen.” – Sütő Zsolt útinaplójából
*
Szabó Tamás Táncvarázs című fotókiállítását Botos József, az Alba Regia Táncegyesület elnöke nyitja meg
2009. április 15-én 18. 00 órakor, a Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Háza III. emeleti Galériájában ( Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.). A fotókiállítás a TÁNC VILÁGNAPJA alkalmából kerül megrendezésre. A megnyitón közreműködnek az Alba Regia Táncegyüttes tagjai.
A szerző önmagáról: „Ötvenöt éves, szabadbattyáni lakos vagyok. A foglalkozásom vegyész, jelenleg már nyugdíjas. A fotózás gyermekkoromtól vonz. Az utóbbi években bekapcsolódtam a Székesfehérvári Fotóklub alkotó munkájába. Hatása elsősorban a látásmódom fejlődésében, immár a tudatos komponálásban mutatkozik meg. Lehetőséget kaptam néhány önálló tárlaton a bemutatkozásra és a szakértő zsűrik minősítése alapján bejutottam több rangos országos kiállításra is. A kiállított fotók bizonyítják, hogy nehézsége ellenére számomra az igazi kihívást a mozgásfelvételek készítése jelenti. Tudatosan keresem az ilyen alkalmakat. A közelmúltban volt szerencsém részt venni néhány rangos tánceseményen, amelyek pillanatait szeretném megosztani Önökkel.
Ilyen esemény volt az Alba Regia Táncegyesület által 2008-ban immár 13. alkalommal megszervezett Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivál, amelyen számos nemzet zenei és tánckultúráját, hagyományait csodálhattuk meg. Az Európa-díjas Alba Regia Táncegyüttes 60 éve van jelen Székesfehérvár és a megye kulturális életében és viszik tovább Magyarország jó hírét szerte a világban. A táncpróbák hangulatát érzékeltetem néhány fotón. Megtekinthetők egyéb megyei rendezvények, különböző műfajú táncokról szóló pillanatai is. Mivel a táncban a szabadság, a zene, a mozgás harmóniája, szépsége, szenvedélye ragad magával, nem törekedtem műfaji kötöttségekre. Így jutottam el a Magyarországon elsőként rendezett Ritmikus Gimnasztika Világkupa eseményeire, ahol a balett-torna-tánc magas fokú összefonódásában gyönyörködhettünk.
A kiállítás célja a tánc közelgő világnapja alkalmából ráirányítani a figyelmet annak szépségére, a belőle áradó erőre, energiára. „A tánc a lélek rejtett nyelve”(Martha Graham). A fotós számára kihívást jelent a képekben visszaadni a különböző táncok által közvetített érzelmeket, a mozgás lendületét, dinamikáját. Bízom benne, hogy ez a törekvésem sikerrel járt, és kérem, fogadják szeretettel a bemutatkozást.”
*
*

Magyar sikerek külföldön

Papp Elek AFIAP (Ceglédi Fotóklub) San Marino-ban a 25 Concorso Fotografico Internazionale-n 2 képpel szerepelt. A 14th Hong Kong Slide Circuit 1. Szalonján 1 képét fogadták el. Az Egyesült Államokban a 45th Fresno International Exhibitionm of Photography-n 3 képét fogadta el a zsűri. A 6th Tropical Image Exhibition-n Boynton Beach-n (USA) 3 képpel került falra.
*
1st Asansol International Salon (India) pályázatán Juhász Miklós EFIAP/s három alkotását fogadták el, melyekből egy képe PSA HM díjat kapott, Molnár Ferenc EFIAP pedig kettő képpel szerepel ezen a kiállításon.
*
*

Eladó
Kiss Sándor fotós könyveket adna el. luca49@freemail.hu
*
*

A XVII. fotótáborra készül a Hargita Megyei Kulturális Központ
2009. április 24. és május 1. közötti időszakra Csíkszentdomokosra szervez újabb tábort a Hargita Megyei Kulturális Központ, Csíkszentdomokos Polgármesteri Hivatalával és a helyi Múzeum Egyesülettel partnerségben. A tábor tervezett résztvevői: Ádám Gyula – a tábor művészeti vezetője -, Veres Nándor (Csíkszereda), Molnár Attila (Gyergyótekerőpatak), Bálint Zsigmond AFIAP (Marosvásárhely), Haris László, Urbán Ádám (Budapest), Feleki Károly, Găină Gerendi Dorel, Szentes Zágon (Kolozsvár), Balázs Attila (Székelyudvarhely), Csíki Csaba (Csíkszentdomokos).
*
*

Fotófesztivál – fesztiválfotó – Pályázat 2008-2009
A Folklórfesztiválok Magyarországi Szövetsége (CIOFF Hungary) pályázatot hirdet.
A pályázaton magyarországi népművészeti fesztiválokon, rendezvényeken
(2008-2009-ben) készült fotókat várunk
Beküldési határidő: 2009. augusztus 31.

Pályázati témák:
1. Portré népviseletben (Portrait in National Costume)
2. Akció fotó – előadás közben (Action performance photo)
3. Nemzetek közötti barátság (Friendship between nations photo)
4. Népművészeti vásár.
Nevezési feltételek és szabályzat:
• Fotóikat tetszőleges méretben, JPG formátumban tölthetik fel a megadott honlapra
• Minden fotóhoz kitöltött nevezési lapot kell mellékelni. A lapon szerepeltetni kell a készítő nevét, a fesztivált vagy eseményt, ahol a fotó készült és az évszámot.
• Minden benevezett fotó regisztrációs számot kap, így név nélkül kerül elbírálásra.
• Kategóriánként maximum 3 db, Magyarországon készült fotóval lehet nevezni.

A pályázat lebonyolítója:www.kulturpart.hu
• A pályázók regisztráció után feltöltik a fotóikat az oldalra, melyet www.kulturpart.hu/fotofesztival néven találnak meg.
• A regisztrációs lapot a pályázók online tölthetik ki.
• A képeknek címet adhatnak.
• A fotósok bemutatkozhatnak, ajánlhatják ismerőseiknek.
• A szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján a 3 nyertes alkotó fotóit továbbítjuk a CIOFF nemzetközi fotópályázatára.
Díjazás:
• A nyertes fotókat továbbítjuk a CIOFF nemzetközi fotópályázatára.
• A meghirdető és a partnerek 2010-11-es reklámanyagaiban (plakátok, eseménynaptárok, műsorfüzetek) felhasználják a nyertes fotókat.
• Honlapjainkon közzétesszük. (www.cioff.hu, www.kulturpart.hu
• A Fesztiválhoz kapcsolódó fotókiállításokon a képeket kiállítjuk.
A pályázók felvételeik beküldésével a képek felhasználási jogát térítésmentesen átengedik időbeli és térbeli korlátok nélkül a CIOFF-nak, azaz a pályázat meghirdetőjének. A felhasználási jog átengedését azonban ahhoz a feltételhez kötik, hogy megjelenés esetén a képek mellett szerepeljen a szerző neve és országa, továbbá nyomtatott sajtóban való megjelenés esetén tiszteletpéldányt kapjanak az alkotók a kiadványból. E két feltétel elmulasztása esetén a felhasználási jogot visszavonhatják a szerzők.
Partnerek:
• Kulturpart
• Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége
Támogatók:
• Magyar Turizmus ZRt.
• Oktatási és Kulturális Minisztérium
*
*

BICIKLIS DIVAT A HÉTKÖZNAPOKBAN
A BAD alkotócsoport a 2009. áprilisában megrendezésre kerülő NL – „Nincs Lehetetlen” Holland Kulturális Fesztivál keretében fotópályázatot hirdet, melynek célja bemutatni és népszerűsíteni a fotográfia eszközeivel, miként is lehet sikkesen és stílusosan öltözködni, ha kerékpárral közlekedünk. A pályázat kiírója:
A BAD alkotócsoport (Bicycle Art And Design), Holland Nagykövetség, MERLiN Színház.
A PÁLYÁZAT TÉMÁJA: BICIKLIS DIVAT A HÉTKÖZNAPOKBAN
Díjak:
I. helyezett: 50. 000 Ft-os ajándékutalvány
II. helyezett: 30.000 Ft-os ajándékutalvány
III. helyezett: 20.000 Ft-os ajándékutalvány
IV. (különdíj): molinós kerékpáros hátizsák 30.000 Ft értékben*
A kiíró 3 első díjat, és egy különdíjat ítél oda, melyek ajándékutalvány formájában kerülnek kiosztásra.
Az ajándékutalvány, egy, a BAD alkotócsoport termékeiből összeállított csomagot jelent, (biciklis hátizsák, felső ruházat, biciklis sapka, felvarrók, karkötők, kiegészítők) amely szabadon állítható össze a nyertesek igénye szerint. A ruhákat és a táskákat egyénre szabottan, saját méretre készítve kapják meg a nyertesek.
*a különdíjas képet molinóra nyomtatjuk, melyből biciklis táska készül.
További nyeremények: a fotópályázat kiírója vállalja továbbiakban az első három helyezett, és a különdíjas fotók kiállítási méretre való nagyítását (50×70cm), amit az alkotók tárgyi nyereményként kapnak meg.
– 10 darab színházjegy az első 4 helyezettnek a Merlin Színház jóvoltából
– 1 db narancs színű P bringa parkoló, ami a díjazottak között a helyszínen kerül kisorsolásra, a Kolbászból kerítést! design stúdió felajánlása
– 2 db koncertjegy az A38 hajóra – a Holland Nagykövetség felajánlása
Pályázati naptár:
A képek leadási határideje: 2009. április 10.
Zsűrizés időpontja: 2009. április 10-15.
Pályázati anyag beadása: A pályázati anyag beadása interneten keresztül történik, digitális formában, az alábbi e-mail címre: bicycleartanddesign@gmail.com A zsűri a kivitelezésre, technikára nem tesz kikötést, de a pályázatra színvonalas, esztétikus, művészi igényességgel megfogalmazott, kerékpáros divatfotókat vár.
Pályázatunk nyitott nemtől és kortól függetlenül mindenki részére, részt vehetnek amatőr és profi fotósok is.
Zsűritagok: Magács László – MERLiN Színház igazgatója, Éder Veronika – fotográfus, Magyar Állami Operaház, Lakatos Márton – BAD, Sinka Károly – Critical Mass, A Holland nagykövetség delegáltja.
Technikai feltételek: Pályázni lehet digitális és analóg technikával készült, színes és fekete-fehér fotókkal egyaránt. Fájltípus: JPEG, maximális minőség (Adobe Photoshop legalább jpeg 8-nak megfelelő tömörítés)
Minimális méret: 2048×1536 pixel (3 Mpixel) Maximális méret: 3000×4500 pixel (12-13 Mpixel)
Beküldött képekhez kérnénk mellékelni az alkotó nevét, telefonszámát, és a fotók címét, majd külön text fájlként (txt) csatolni. Pályázati feltételek:
1. Pályaműnek 2007 után készült, és más pályázaton még nem szerepelt fotókat várunk.
2. Egy pályázó maximum 5 egyedi képpel, vagy 1 sorozattal pályázhat, ami szintén nem haladja meg az 5 darabot.
3. A határidő lejárta után érkező pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe.
4. A pornográf, gyűlöletkeltésre alkalmas, vagy személyek vallási meggyőződését sértő képeket a zsűri automatikusan kizárja!
5. A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével vagy azok
bemutatásával (kiállításával) okozott személyi és szerzői jogsértésnél a
felelősség a beadó pályázót terheli.
6. A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a
pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a pályázattal
kapcsolatos publikációkban képeit térítésmentesen felhasználják.
A kiállításra kerülő képek hagyományostól eltérő módon nem paszpartuban, keretezve lesznek kiállítva, hanem a kor kihívásainak, és a BAD szellemiségének megfelelően projektoros vetítéssel lesznek láthatóak a rendezvény ideje alatt. A kiállítás időpontja: 2009. április 22. 21 óra
Helyszíne: MERLiN Színház, 1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.
*
*

FOTÓPÁLYÁZAT

a TCHIBO 60 éves jubileuma alkalmából – TCHIBO a kávézás szakértője
A Tchibo Budapest Kft. és a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége fotópályázatot hirdet a minőségi kávé termesztésétől a fekete nedű hagyományos és új fogyasztási szokásainak ábrázolásáig.
A rendezők célja olyan kultúrtörténeti anyag kiállítása, amely a kávé eredetétől, termesztésétől, az ültetvények művelésétől, az ipari feldolgozásig mutatja be az ágazatot. A fényképen, mint népszerű médiumon ábrázolja azt az életérzést, amelyet a gőzölgő, aromás ital fogyasztása nyújt és kifejezi az élményt, amit a hagyományos és új szokásoknak megfelelő tálalás és felszolgálás eredményez.
Élményszerű, a fotóművészet kifejezőeszközeit is felhasználó alkotások készítésére ösztönzik a pályázókat a szervezők. A pályázaton életkortól, foglakozástól és lakóhelytől függetlenül bárki* részt vehet, de csak eddig sehol nem publikált fotókkal. A képkészítés módja szabadon választott. Minden pályázótól 5 db kép elektronikus úton történő elküldését várjuk. A képeket külön-külön kérjük jpeg – 72 dpi, 800×600 pixel formában a fotopalyazat@tchibo.hu címre küldeni. File-névként az alkotó családi neve összevontan a keresztnévvel, külön szóban az alkotás/sorozat címe szerepeljen, például „KovácsJános Kávéház3”. A pályamunkák lehetnek egyedi felvételek, és képsorozatok is. Egy-egy sorozat maximum 8 felvételből állhat, amely a jellemző tevékenység – feldolgozás, pörkölés, kávéfőzés, felszolgálás, kávézási szokások folyamatát mutatja be. A sorozatok megbonthatóságáról a nevezési lapon kell nyilatkozni. A cél: a képek közvetítsék, hogy a Tchibo a kávézás szakértője, valamint hogy megismerhessük a kávétermő területeket, a feldolgozás technológiáját éppúgy, mint a
közösségi élményt, a kávézás élvezetét is. A Pályázó a képek felhasználási jogát – térben és időben való korlátozás nélkül átadja a Tchibónak. A Pályázók tudomásul veszik, hogy a Tchibo saját promóciós anyagaiban, az évforduló alkalmával egyéb helyszíneken rendezett bemutatókon ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatja azokat. A legjobb alkotásokat CD-n népszerűsítik, amelyből az alkotók részére is biztosítanak egy példányt. A Pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a fotókkal kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősség őt terheli. Háromtagú zsűri választja ki a nyerteseket, illetve azt a 20 alkotót, akinek munkájából kiállítást rendezünk. A kiállítási anyagok előhívását a Tchibo vállalja. A kiállításra bejutott Pályázótól CD-n bekéri 300 dpi felbontásban, jpeg formátumban, 3000×2000 pixelben a pályamunkát. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a szakmai zsűrinek joga van a kizáráshoz, amennyiben tudomására jut bármilyen szabálytalanság. A szakmai zsűri díjazással és helyezéssel kapcsolatos döntéseit minden Pályázó elfogadja. A szakmai zsűri helyezései mellett, a közönség is kifejezésre juttathatja tetszését a www.tchibo.hu oldalon és leadhatja szavazatát a zsűri által már megszűrt 50 legjobb kép valamelyikére. A szavazás eredményeként közönségdíjat is kiosztunk. A zsűri döntése alapján az első helyezett Pályázót nettó 85.000 Ft; a második helyezett Pályázót nettó 65.000 Ft; a harmadik helyezett Pályázót nettó 50.000 Ft jutalom illeti. A közönségdíjas Pályázót 30.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap, amelyet a Tchibo üzletekben vásárolhat le. A szavazók között három darab 5.000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki.
A nevezési lap letölthető: www.mafosz.hu.
A nevezési lapot aláírva a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége címére kérjük beküldeni: 1011 Budapest, Corvin tér 8.
A pályázat teljes terjedelmében a www.tchibo.hu honlapon is olvasható.
Pályázati naptár:
Beküldési határidő: 2009.április.15.
Zsűrizés: 2009.április 20-ig.
Értesítés: 2009.április 22-ig kizárólag e-mailben!
Díjátadás, kiállítás megnyitó: 2009.május 23. 10.óra; 1011 Bp. Corvin tér 8
A kiállítás június 5-ig tekinthető meg.
(*A Tchibo Budapest Kft dolgozói és azok közvetlen hozzátartozói nem vehetnek részt a pályázaton.)

Fotósélet – 2009. április 6.
A Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus és a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének elektronikus hírlevele
Felelős szerkesztő és kiadó: Győri Lajos
Webszerkesztő: Szabó Márta
Szerkesztőség: gyoril@mmikl.hu : Telefonszám: (1) 225-6029; (1), 225-6033;Telefax: (1), 225-6030
Üzenetrögzítő éjjel-nappal: (1), 212-6258, Postacím: MAFOSZ, 1011 Bp., Corvin tér 8.
Archív számok megtalálhatók: www.erikanet.hu (a fényképezőgépre kattintva); a www.mmikl.hu és a www.mafosz.hu weboldalakon. Megjelenik a Nemzeti Kulturális Alap Közművelődési Kollégiumának támogatásával

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,491RajongókTetszik
197KövetőKövetés
690FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles