12.6 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

Eifert János képes beszámolója a Fényfestészeti Napok-ról (Kaposvár, 2004. május 21-23.)

Fesztivál a fesztiválban, egy remek kezdeményezés, amelynek ötletgazdája a Compur Fotóklub, és amelyet szellemisége okán a MediaWave is a programajánlatába vett. A Festők városa hangulatfesztivál keretében rendezett “fényfestészeti napok” idején megélénkültek az utcák és terek, a fény/kép szerelmeseit gazdag program várta, amely az Együd Árpád Művelődési Központ és Kaposvár Város Önkormányzata segítségével valósult meg: szabadtéri diavetítések élménybeszámolóval, Jankovich Marcell: “Szimbolista fotográfia” előadása vetítéssel, Baricz Katalin “Álomvilág” c. előadása, Eifert János: Képszínház c. diaporáma műsora esténként, a Városháza előtti Kossuth téren vonzott nagy tömegeket.

A “Kaposvár a festők városa” fotópályázatra beérkezett anyagból válogatva a zsűri (Bernáth Gyula, Eifert János, Molnár Attila) az alábbiaknak ítélte a díjakat:

1. díj: Balogh László (Kaposvár)
2. díj: Sefner Péter (Kaposvár)
3. díj: Röhrig Dániel (Mernye)
Különdíj: Haffner László (Kaposvár)

(eifert)

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles