Hirdetés
luca2.jpgvideo

Gőbölyös Luca előadása felvételről a Tripont fesztiválon

A Tripont Fotós Fesztivál előadását Gőbölyös Luca Balogh Rudolf-díjas fotóművész, a BKF Fotográfia szakának docense tartotta.
b-kat.jpgvideo

Az A kategória – a Gyöngyösi Digiráma Bemutató döntője, felvételről

A döntőbe jutott A kategóriás pályaművek a lejátszás sorrendjében:Kőműves Kata: Test Nagy Katalin: Más-világ Szepesi Julianna: Help! Zakkar Antónia: Játék az egész! Puskel Zsolt: Nagy - Vagányok B. Nagy Balázs: Auschwitz Budai József: Gyöngyös - gyöngyöm. Puskel Zsolt: Falak Pucz Károly: Amit reggel raktak ... Csomor Imre: Nonstop Éden 0-24 Csicseriné Papp Mária: Karnevál Köllő Károly: Védőbeszéd a szépségért Farkas László: Kezek
b-kat.jpgvideo

B kategória – a Gyöngyösi Digiráma Bemutató döntője, felvételről

A döntőbe jutott B kategóriás pályaművek a lejátszás sorrendjében:Csicseriné Papp Mária: Modern idők Zelkó Csilla: Távol Afrikától Kele János: A Dreshler palota Pucz Károly: A lehelet földjén Szabó Endre: Az osztálytalálkozó Adamik Miklós: Selyem hullámok Novák József: Mátrai Erőmű Kalácsi René: Salföld
doboczky.jpgvideo

Dobóczky Zsolt előadása a Gyöngyösi Digiráma Bemutatón, felvételről

Dobóczky Zsolt mint a Gyöngyösi Digiráma Bemutató zsűrije, előadást tartott – Kitekintés saját és nemzetközi vizekre címmel.
zsila-digirama.jpgvideo

Zsila Sándor előadása a Gyöngyösi Digiráma Bemutatón, felvételről

Zsila Sándor mint a Gyöngyösi Digiráma Bemutató zsűrije, előadást tartott – Adagio régen és most címmel, amiben bemutatta egy diaporámájának több éves fejlődését, amiben a tiszavirágzásról mutat lélegzetelállító képeket.
eifert-digirama.jpgvideo

Eifert János előadása a Gyöngyösi Digiráma Bemutatón, felvételről

Eifert János mint a Gyöngyösi Digiráma Bemutató zsűrije, előadást tartott – Utazás Ujguriában – A feldolgozás munkafolyamata címmel.
maxresdefaultvideo

Salomonsen fantasztikus égi filmje

Ole C. Salomonsen norvég fotós hat hónapot töltött el azzal, hogy a sarki fényt fotózta. Ez alatt az idő alatt 50 ezernél is több képet készített az aurora borealisról. A fotókból aztán összeállított egy videót, amely megpróbálja úgy bemutatni a sarki fény változását, ahogyan az a valóságban is lejátszódott. (pr)
video

Lantai-Csont Gergely: Dráma a nyolcadik kontinensen – Fényecset online előadás

Az előadás témája: Madagaszkár élővilága.....és élővilágának most is folyó kizsákmányolása, ebből eredő katasztrófájaLantai-Csont Gergely a Corvinuson (Közgáz) végzős közgazdász, menedzsment szakos hallgató, 5 éve fotózik, 2 éve üzletszerűen vállalkozás keretein belül.A természetfotózásnak köszönhetően a közgazdász szakmában is a zöld-energia, természetvédelem irányába mozog, témába illő vállalkozások alapításában és fenntartásában képzeli el a jövőjét. Pl.: Zöld energia, ökoházak, elektromos közlekedés, ökoturizmus.
sbvilaga.jpgvideo

Zsila Sándor: Sanyi bácsi világa – digiráma

Zsila Sándor hasonló című kiállításához

Tarts Velünk!

4,623RajongókTetszik
117KövetőKövetés
168KövetőKövetés
187FeliratkozóFeliratkozás