Hirdetés

luca2.jpg

Gőbölyös Luca előadása felvételről a Tripont fesztiválon

0
A Tripont Fotós Fesztivál előadását Gőbölyös Luca Balogh Rudolf-díjas fotóművész, a BKF Fotográfia szakának docense tartotta.
b-kat.jpg

Az A kategória – a Gyöngyösi Digiráma Bemutató döntője, felvételről

0
A döntőbe jutott A kategóriás pályaművek a lejátszás sorrendjében:Kőműves Kata: Test Nagy Katalin: Más-világ Szepesi Julianna: Help! Zakkar Antónia: Játék az egész! Puskel Zsolt: Nagy - Vagányok B. Nagy Balázs: Auschwitz Budai József: Gyöngyös - gyöngyöm. Puskel Zsolt: Falak Pucz Károly: Amit reggel raktak ... Csomor Imre: Nonstop Éden 0-24 Csicseriné Papp Mária: Karnevál Köllő Károly: Védőbeszéd a szépségért Farkas László: Kezek
b-kat.jpg

B kategória – a Gyöngyösi Digiráma Bemutató döntője, felvételről

0
A döntőbe jutott B kategóriás pályaművek a lejátszás sorrendjében:Csicseriné Papp Mária: Modern idők Zelkó Csilla: Távol Afrikától Kele János: A Dreshler palota Pucz Károly: A lehelet földjén Szabó Endre: Az osztálytalálkozó Adamik Miklós: Selyem hullámok Novák József: Mátrai Erőmű Kalácsi René: Salföld
doboczky.jpg

Dobóczky Zsolt előadása a Gyöngyösi Digiráma Bemutatón, felvételről

0
Dobóczky Zsolt mint a Gyöngyösi Digiráma Bemutató zsűrije, előadást tartott – Kitekintés saját és nemzetközi vizekre címmel.
zsila-digirama.jpg

Zsila Sándor előadása a Gyöngyösi Digiráma Bemutatón, felvételről

0
Zsila Sándor mint a Gyöngyösi Digiráma Bemutató zsűrije, előadást tartott – Adagio régen és most címmel, amiben bemutatta egy diaporámájának több éves fejlődését, amiben a tiszavirágzásról mutat lélegzetelállító képeket.
eifert-digirama.jpg

Eifert János előadása a Gyöngyösi Digiráma Bemutatón, felvételről

0
Eifert János mint a Gyöngyösi Digiráma Bemutató zsűrije, előadást tartott – Utazás Ujguriában – A feldolgozás munkafolyamata címmel.

Salomonsen fantasztikus égi filmje

0
Ole C. Salomonsen norvég fotós hat hónapot töltött el azzal, hogy a sarki fényt fotózta. Ez alatt az idő alatt 50 ezernél is több képet készített az aurora borealisról. A fotókból aztán összeállított egy videót, amely megpróbálja úgy bemutatni a sarki fény változását, ahogyan az a valóságban is lejátszódott. (pr)

Lantai-Csont Gergely: Dráma a nyolcadik kontinensen – Fényecset online előadás

0
Az előadás témája: Madagaszkár élővilága.....és élővilágának most is folyó kizsákmányolása, ebből eredő katasztrófájaLantai-Csont Gergely a Corvinuson (Közgáz) végzős közgazdász, menedzsment szakos hallgató, 5 éve fotózik, 2 éve üzletszerűen vállalkozás keretein belül.A természetfotózásnak köszönhetően a közgazdász szakmában is a zöld-energia, természetvédelem irányába mozog, témába illő vállalkozások alapításában és fenntartásában képzeli el a jövőjét. Pl.: Zöld energia, ökoházak, elektromos közlekedés, ökoturizmus.
sbvilaga.jpg

Zsila Sándor: Sanyi bácsi világa – digiráma

0
Zsila Sándor hasonló című kiállításához

Tarts Velünk!

4,640FansLike
209FollowersFollow
171FollowersFollow
221SubscribersSubscribe