Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

World Wide Photowalk – Fotósséta Budapesten és a világon több mint ezer helyszínen egyidőben

2010, július 24 @ 15:45 - 19:00 UTC+0

Ingyenes
sitetitle_photowalk10a.png

Ezen a héten szombaton kerül megrendezésre a Worldwide Photo Walk – Scott Kelby amerikai photoshop guru által életrehívott világ-esemény. Egy fotóséta ami legfőképpen a fotózás öröméről szól, a világon több mint ezer helyen egyszerre, egyidőben. Budapesten a Belvárosban kerül sor a sétára – a csoport létszáma 50 főben van maximálva.Mindenkit szívesen látunk lelkes amatőrt és profit egyaránt.

Ezen a héten szombaton kerül megrendezésre a Worldwide Photo Walk – Scott Kelby amerikai photoshop guru által életrehívott világ-esemény. Egy fotóséta ami legfőképpen a fotózás öröméről szól, a világon több mint ezer helyen egyszerre, egyidőben.
Budapesten a Belvárosban kerül sor a sétára – a csoport létszáma 50 főben van maximálva.Mindenkit szívesen látunk lelkes amatőrt és profit egyaránt.
Ez egy nagy játék azoknak, akik szeretik a fényképezést. A legérdekesebb hogy gyakorlatilag ugyanazon az útvonalon milyen sok különböző jó fotó születhet.

A legjobb kép részt vesz az összes helyszínről beküldött képek versenyében ahol amerikai szponzorok kisebb nyereményeiért is lehet versenyezni

Részletek és jelentkezés az alábbi weboldalon.

Részletek

Dátum:
2010, július 24
Időpont:
15:45 - 19:00 UTC+0
Összeg:
Ingyenes
http://worldwidephotowalk.com/walk/budapest-budapest-hungary-belvaros/