Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Víz alatti fotópályázatot hirdet a Szent István Strandfürdő

2012, June 24 @ 20:00 - 2012, August 16 @ 20:00 CEST

Free
Víz alatti úszó, Esztergom, 1917

Nagysikerű centenáriumi fotópályázatát követően ismét a fényképeké és készítőiké lesz a főszerep az esztergomi Szent István Strandfürdőben, mely újra fotópályázatot hirdet. Ezúttal azonban „Víz alatt” témában várja a fürdő a műveket, melyeket a strand medencéiben, vagy – miután igényként több búvár is jelezte – az esztergom-kertvárosi Palatinus-tóban készíthetnek el a pályázók.
Nagysikerű centenáriumi fotópályázatát követően ismét a fényképeké és készítőiké lesz a főszerep az esztergomi Szent István Strandfürdőben, mely újra fotópályázatot hirdet. Ezúttal azonban „Víz alatt” témában várja a fürdő a műveket, melyeket a strand medencéiben, vagy – miután igényként több búvár is jelezte – az esztergom-kertvárosi Palatinus-tóban készíthetnek el a pályázók. A kiírásra a jelentkezés díjmentes, bárki nevezhet, amatőr, profi, esztergomi, nem esztergomi, a lényeg csupán, hogy a Szent István Strandfürdő medencéiben valamint a Palatinus-tóban készüljenek a színes vagy fekete-fehér fotók, illetve, hogy minimum két darab, bekeretezett képpel pályázzanak az érdeklődők. A strand ugyanis eredményhirdetés és kiállítás után szeretné megtartani a pályázók alkotásait, melyeket a tárlatot követően a fürdővendégek a későbbiekben is folyamatosan megnézhetnek.

Pályázat feltételei között szerepel, hogy a kiállításra csak művészi igénnyel készült, keretezett, akasztóval ellátott, tárlatkész képeket fogad el a strandfürdő. Egy alkotó minimum két művet adhat be. A pályázóknak a képek hátoldalán a nevezési lappal megegyezően kell feltüntetniük a mű címét, technikáját, méretét, a szerző nevét, címét, elérhetőségét. A pályaműveket augusztus 6-ától 10-éig lehet leadni a Szent István Strandfürdőben 8 és 12 óra között. Az alkotásokból pedig augusztus 17-én eredményhirdetéssel egybekötve nyílik kiállítás a strandon.

A pályaműveket majd szakmai zsűri értékeli, a legjobbak pedig díjazásban részesülnek. Az első helyezett egy egyéves bérletet, a második egy félévest, a harmadik egy háromhavi belépőt, míg az első tízben végzettek egy-egy havi bérletet kapnak jutalmul. Mellettük a közönség is szavazhat – titkosan, szavazólapon – majd a megnyitón arra, hogy kinek ítéli oda a közönségdíjat, mely szintén egy egyéves bérlet lesz a strandfürdőbe.

Egyéb információ:
info@szentistvanstrandfurdo.t-online.hu
tel.: 33/403-957, 312-249

Details

Start:
2012, June 24 @ 20:00 CEST
End:
2012, August 16 @ 20:00 CEST
Cost:
Free
Event Tags: