Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

VI. Békéscsabai Digiporáma Fesztivál

2011, June 5 @ 20:00 - 2011, November 5 @ 01:00 CEST

Free

A Békéscsabai Kulturális Központ Lencsési Közösségi Háza, a Márvány Fotóműhely és a Csaba TV országos – digitális fotókból készített – digiporáma pályázatot hirdet, „VI. Békéscsabai Digiporáma Fesztivál ” címmel, melynek célja a fotók, a digiporáma eszközével való bemutatása és népszerűsítése.A pályázat beküldésének határideje: 2011. november 5
A zsűri tagjai:
Győri Lajos a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének elnöke, Szőke János AV AFIAP fotóművész, , Gál Csaba szerkesztő Csaba TV
Értékelési szempont:

A Békéscsabai Kulturális Központ Lencsési Közösségi Háza, a Márvány Fotóműhely és a Csaba TV országos – digitális fotókból készített – digiporáma pályázatot hirdet, „VI. Békéscsabai Digiporáma Fesztivál ” címmel, melynek célja a fotók, a digiporáma eszközével való bemutatása és népszerűsítése.
A pályázat beküldésének határideje: 2011. november 5
A zsűri tagjai:
Győri Lajos a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének elnöke, Szőke János AV AFIAP fotóművész, , Gál Csaba szerkesztő Csaba TV
Értékelési szempont:
A zsűri tekintettel a speciális megjelenési formára, a képsorozatot – mint etűdöt – annak audiovizuális összességében fogja értékelni.
Díjazás tárgyjutalomban: I. díj 35.000 Ft , II. díj 25.000 Ft , III. díj 20.000 Ft , valamint a különdíj 10.000 Ft értékben.
Nyilvános vetítés, zsűrizés és díjkiosztó ünnepség:
2011. november 19-én, szombaton 10.00 órai kezdettel a Lencsési Közösségi Házban (Békéscsaba Féja Géza tér 1.)
Pályázati feltételek:
Nevezni klub szinten és egyéni pályázóként is lehet. Egy pályázó legfeljebb 2 alkotással indulhat.
A pályázat nevezési díja alkotónként 1000.-Ft., melyet kérünk a Békéscsaba Kulturális Központ bankszámlaszámára (OTP Bank Rt., 11733003-15771810-00000000) utalni vagy postai úton a címére feladni.
A pályaműveket nem áll módunkban visszaküldeni.
A művek beküldhetők CD, DVD vagy BD adathordozón. Formátumuk lehetőleg:
– asztali lejátszóval lejátszható Mpeg 2 vagy Mpeg 4 videó állomány esetleg más szabályos formátum.
Az alkotások nem tartalmazhatnak mozgókép betétet. A DVD menürendszere nem képezi az értékelés tárgyát. Egy pályamű hossza maximum 5 perc lehet. A beküldött munkákban jól látható helyen fel kell tüntetni a szerző nevét, a mű(vek) címét és a felhasznált kísérő zene(ék) adatait. A pályaművek mellé csatolni kell a nevezési lapot, valamint a nevezési díj befizetését igazoló postautalványt, illetve banki átutalási bizonylatot. A tartalom jogszerűségéért a beküldőt terheli a felelősség.
A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk készített anyagok, vágatlanul a szerző megjelölésével térítésmentesen bemutatásra kerüljenek televízió állomásokon.
Beküldési cím: Lencsési Közösségi Ház, 5600 Békéscsaba, Féja Géza tér 1.
Tájékoztatás kérhető: Flender Jánostól tlight@t-online.hu; Machlik Gergelytől gergely@machlik.hu vagy Diószeginé Farkas Viktóriától a közösségi ház munkatársától a 06 66/456-177 telefonszámon.

Details

Start:
2011, June 5 @ 20:00 CEST
End:
2011, November 5 @ 01:00 CEST
Cost:
Free
Event Tags:
Website:
http://www.marvanyfoto.monoheva.hu/palyazat.pdf