Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vác – Máskép(p) – fotópályázat

2007, March 31 @ 18:00 - 2007, August 14 @ 18:00 UTC+0

Free

“Vác – Máskép(p)” címmel Vác Város Levéltára fotópályázatot hirdet az alábbi céllal és feltételekkel. Vác Város Önkormányzata kiadásában és a levéltár szerkesztésében 2007. év végén könyv formában megjelenő Vác – város a Duna partján című városkalauzhoz készítendő képekkel lehet pályázni.

“Vác – Máskép(p)” címmel Vác Város Levéltára fotópályázatot hirdet az alábbi céllal és feltételekkel. Vác Város Önkormányzata kiadásában és a levéltár szerkesztésében 2007. év végén könyv formában megjelenő Vác – város a Duna partján című városkalauzhoz készítendő képekkel lehet pályázni.

A pályázaton mindenki részt vehet, aki kedvet és tehetséget érez magában, hogy nem szokványos módon, meglepő és sokféle szemszögből, de igényesen mutasson be egy kisvárost, Vácot, hogy az minél nagyobb vonzerőt gyakoroljon az olvasóra.
Javasolt témakörök: természet, természeti értékek, építmények (külső és belső felvételek) és épület-részletek, események, rendezvények, életképek, hangulatok. A beadható képek száma harminc darab. A képek formátuma: csak digitális vagy digitalizált (ff vagy színes), terjedelme 250-500 KB, JPG, JPEG-kiterjesztés.
A fotók a vacarchivum@invitel.hu e-mail-címre küldendők be 2007. augusztus 15-ig.
A pályázati anyaghoz mellékelni kell a következő adatokat (doc-, rtf-formátumban): teljes név, lakcím vagy postai cím, e-mail-cím, telefonszám.

További információk:

1. Nevezési, pályázati és szerzői tiszteletdíj (a kiadvány esetében) nincs.

2. A beküldött pályázati anyag legjobb képeit kiállításon mutatják be. Helyszín: ARCUS Galéria, 2600 Vác, Hajnik Pál u. 1.

3. Zsűrizés: 2007. augusztus 30.

4. A kiállítás megnyitása: a könyvbemutatót követő időpontban.

5. A zsűri tagjai: Dömény Csaba tipográfus, Fekete István fotóművész, dr. Horváth Ferenc levéltár-igazgató és Tumbász András fotóművész.

6. A beküldött fényképek közül a kiadvány céljának legmegfelelőbbeket a városkalauzban megjelentetjük. Amennyiben a pályázónak legalább egy képe megjelenik a kiadványban, abban az esetben egy tiszteletpéldányt térítésmentesen biztosítanak a szervezők részére.

7. A kiállításon történő bemutatás, illetve a kiadványban történő megjelenés esetén a pályázó a nyomdai kivitelezésre alkalmas formában (terjedelem: legalább 2 MB JPG, JPEG vagy TIF formátumú kép) biztosítja a fénykép(ek)et.

8. A pályázó a pályázati anyag beküldésével elfogadja a pályázat feltételeket, egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy képei a kiállításon szerepelhessenek, illetve a kiadványban térítésmentesen megjelenhessenek.

9. A pályázati anyaghoz kapcsolódó személyiségi vagy szerzői jogok esetleges megsértése a pályázót terheli.

10. Elérhetőség: Vác Város Levéltára, dr. Horváth Ferenc, 2600 Vác, Múzeum u. 4., tel.: 27-305 444, fax: 27-310 147, e-mail: vacarchivum@invitel.hu
Dr. Horváth Ferenc és Dömény Csaba

Details

Start:
2007, March 31 @ 18:00 UTC+0
End:
2007, August 14 @ 18:00 UTC+0
Cost:
Free
Event Tags:
, ,
Website:
http://www.vaconline.hu/aktualis/fotopalyazatot-hirdet-a-leveltar.html