Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Utisúgó.hu I. fotópályázata

2008, September 16 @ 20:00 - 2008, November 17 @ 01:00 CEST

Free

Nevezési feltételek és pályázati kiírásA pályázaton csak digitális fényképezőgéppel készült, kizárólag saját felvételekkel lehet részt venni. A kép rövidebb oldalának minimum 1024 pixel hosszúságúnak kell lennie. A képeket JPG-formátumban, legalább 8-as, vagy annál jobb minőségű tömörítéssel kérjük elküldeni. Maximális képméret 2 megabyte. Az ennél nagyobb méretű fotókat lekicsinyítve kérjük beküldeni.

Nevezési feltételek és pályázati kiírás
A pályázaton csak digitális fényképezőgéppel készült, kizárólag saját felvételekkel lehet részt venni. A kép rövidebb oldalának minimum 1024 pixel hosszúságúnak kell lennie. A képeket JPG-formátumban, legalább 8-as, vagy annál jobb minőségű tömörítéssel kérjük elküldeni. Maximális képméret 2 megabyte. Az ennél nagyobb méretű fotókat lekicsinyítve kérjük beküldeni.
A pályázaton csak olyan felvételekkel lehet részt venni, amelyek más pályázatokon, illetve az interneten vagy nyomtatásban még nem jelentek meg nyilvánosan. (A fotós saját, személyes honlapjára feltett kép nem számít nyilvános megjelenésnek.)
A pályázatra kategóriánként 3 képpel lehet nevezni, egy felvétel csak egy kategóriában szerepelhet. Egynél többször beküldött fotó (akár azonos, akár különböző kategóriában szerepel) a pályázó automatikus kizárását vonja maga után.

A pályázaton való részvétel módja:
A regisztráció után a pályázónak egy elektronikus nevezési lapot kell kitöltenie. Az itt megadott személyes adatok nem publikusak, a képek szerzője az eredményhirdetésig ismeretlen marad mind a nagyközönség, mind a zsűri számára.

Egyéb feltételek:
Minden felhasználó csak egyszer regisztrálhat, és egy képet csak egyszer tölthet fel.
Tilos a képeket utólagosan számítógéppel manipulálni (pl. montírozás, digitális effektek alkalmazása, képen szereplő elemek kiretusálása és a fotó látványvilágának bármilyen egyéb meghamisítása.)
Nem számít manipulálásnak a kép megvágása, lekicsinyítése, az eredetitől nem markásan eltérő színkorrekciója, illetve a fotó fekete-fehér és monokróm konverziója.
Csak saját alkotással lehet nevezni, az esetleges szerzői jogi problémákért a kép feltöltője vállalja a teljes körű jogi, anyagi és erkölcsi felelősséget.
A pályázónak a zsűri esetleges kérésére az eredeti képfájlokat be kell mutatnia.
A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a gyűlöletkeltésre alkalmas, közerkölcsöt sértő fotókat eltávolítja, és beküldőjüket kizárja a versenyből.
A pályázó elfogadja az azonnali kizárás jogát, amennyiben a zsűri a beküldött pályamunkával kapcsolatban bármilyen szabálytalanságot állapít meg.
A pályázó tudomásul veszi, hogy a pályázat kiírója a beküldött képeket ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatja weboldalán, nyomtatott kiadványaiban és egyéb más megjelenési felületeken.

Feltöltési és beküldési határidők:
A fotókat 2008. szeptember 17-től lehet feltölteni az oldalra.
Az oldal lezárása 2008. november 17-én történik.
A fotókat 2008. november 20 – 30. között bíráljuk el.
Nyilvános eredményhirdetés és díjkiosztás december elején várható, amiről időben értesítjük a pályázókat és a nyilvánosságot.

Details

Start:
2008, September 16 @ 20:00 CEST
End:
2008, November 17 @ 01:00 CEST
Cost:
Free
Event Category:
Website:
http://www.utisugo.hu/fotopalyazat