Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Út önmagamhoz – Dozvald János fotókiállítása

2012, November 6 @ 19:00 - 2012, December 6 @ 01:00 CET

Free
ut_onmagamhoz_eromuvhaz_netmeghivo.jpg

Igen, jól emlékeznek, a Tripont Galériában egy korábbi télen már sokan láthatták Dozvald János kiállításának ősbemutatóját, de nem léphetünk kétszer ugyanabba a kiállításba, és valószínűleg az alkotó is tovább haladt közben az önmagához vezető úton. Érdemes vele tartani egy darabon, ha hagyja. A megnyitó is különleges élménnyel kecsegtet:”A kiállítás megnyitása alkalmából hallható lesz a fotós tárgyú szépirodalom egyik érdekes darabja is, amin a páratlan hangulatteremtő, zongorázásban is csodafüles Tóth József muzsikája próbál majd túltenni”.

Igen, jól emlékeznek, a Tripont Galériában egy korábbi télen már sokan láthatták Dozvald János kiállításának ősbemutatóját, de nem léphetünk kétszer ugyanabba a kiállításba, és valószínűleg az alkotó is tovább haladt közben az önmagához vezető úton. Érdemes vele tartani egy darabon, ha hagyja. A megnyitó is különleges élménnyel kecsegtet:
“A kiállítás megnyitása alkalmából hallható lesz a fotós tárgyú szépirodalom egyik érdekes darabja is, amin a páratlan hangulatteremtő, zongorázásban is csodafüles Tóth József muzsikája próbál majd túltenni”.

Details

Start:
2012, November 6 @ 19:00 CET
End:
2012, December 6 @ 01:00 CET
Cost:
Free
Event Tags:
, , ,
Website:
http://dozvald.blogspot.hu/