Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Urbánus utca sportok – Bagyinszki Péter fotókiállítása

2010, May 20 @ 20:00 - 2010, July 9 @ 20:00 CEST

Free
bagyinszki4.jpg

Izgalmas fotókiállítást láthatnak az érdeklődők május 21 és július 10 között a győri Rómer Házban (9021 Győr, Teleki László 21.).
Izgalmas fotókiállítást láthatnak az érdeklődők május 21 és július 10 között a győri Rómer Házban (9021 Győr, Teleki László 21.).
„Bagyinszki Péter utcai és lakótelepi szociális szakember, grafikus és fotós. Ez a három terület egymást kiegészítve és inspirálva találkozott össze Péterben, hiszen személyisége nyugodt, türelmes, kíváncsi és befogadó, látásmódja grafikusként és fotósként az újra, a szokatlanra és az érdekesre nyitott. Fotói egy olyan nagyvárosi környezetet mutatnak, ahol sok különös dolog történik, meglepőek az arcok és a mozdulatok, de az egész vonzó, színes és jó értelemben véve feszült.
A mostani kiállítás anyaga az utcán, lakótelepen, lépcsőkorláton futó, ugró, szaltózó, bicikliző, deszkázó városi fiatalok extrém sportját mutatja meg: művészi és technikai értelemben is a tökéletesre törekszik. A képek együtt és külön is dinamikusak, a kompozíciók feszesek, színesek, egyszerre szólnak a mozgás öröméről és mozdulat erejéről. A kiállítás ajánlom mindeniknek, aki még sosem vette észre a város és a lakótelep extrém sportokat űző srácait, aki próbált már hasonlót és azoknak is, aki már szívesen megálltak volna megbámulni pontos mozdulataikat, sikeres vagy elrontott ugrásaikat és arcukat – most megtehetik.”
Törőcsik Katalin iparművész, programszervező

Details

Start:
2010, May 20 @ 20:00 CEST
End:
2010, July 9 @ 20:00 CEST
Cost:
Free
Event Tags:
Website:
http://www.freeweb.hu/bagyinszkifotok/pjotrphoto/?page_id=502