Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tokaji Ősz 2008 fotópályázat

2008, August 31 @ 20:00 - 2008, September 14 @ 20:00 CEST

Free

Idén szeptemberben ötödik alkalommal kerül megrendezésre Tokaj-Hegyalján a Tokaji Ősz, melynek témája Tokaj-Hegyalja központjának, Tokaj város értéket teremtő szigeteinek a feltárása. Ez a feladat megannyi ásatási és felszíni munkát igényel, szerencsére csak képletesen az objektíven keresztül. Habár Tokajról számtalan fotó készült, ez alkalommal a fotópályázat célja a kincsekhez vezető utak és persze a kincsek megjelenítése.
Idén szeptemberben ötödik alkalommal kerül megrendezésre Tokaj-Hegyalján a Tokaji Ősz, melynek témája Tokaj-Hegyalja központjának, Tokaj város értéket teremtő szigeteinek a feltárása. Ez a feladat megannyi ásatási és felszíni munkát igényel, szerencsére csak képletesen az objektíven keresztül. Habár Tokajról számtalan fotó készült, ez alkalommal a fotópályázat célja a kincsekhez vezető utak és persze a kincsek megjelenítése. Ennek tükrében kérjük a fotópályázatra beérkező munkáknál – mindenféle technikai megkötés nélkül – a tematikához kapcsolható Tokaj, szőlő, bor, borászok, összetartás, értékteremtés, hagyomány kulcsszavak figyelembevételét.

Beküldési határidő: 2008.szeptember. 15.

Nyeremények:

* tokaj.hu borválogatás a tokaj.hu Kft felajánlásából
* borvacsora két személynek a jövő évi Tokaji Őszön a tokaj.hu Kft felajánlásából
* Demeter Zoltán borválogatás a Demeter Zoltán Tokaji Pincészet felajánlásából
* 3 darab 1 éves Borbarát előfizetés a Borbarát Lapkiadó Kft felajánlásából
* 1 éj Superior szobában 2 fő részére a Gróf Degenfeld Kastélyszállóban**** a Gróf Degenfeld Kastélyszálló**** felajánlásából

A Tokaji Múzeum és a tokaj.hu Kft által meghirdetett fotópályázat ünnepélyes ered- ményhirdetésre és díjak átadására 2008. szeptember 28-án az egykori Aranysas Fogadó kertjében kerül sor.

Details

Start:
2008, August 31 @ 20:00 CEST
End:
2008, September 14 @ 20:00 CEST
Cost:
Free
Event Category:
Website:
http://www.tokajiosz.hu/programok/fotopalyazat/fotopalyazat.html