Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Test és tánc fényképezése kiállítás a workshop képeiből

2005, June 3 @ 19:00 - 2005, September 7 @ 20:00 CEST

Free
Meghívó

Évzáró rövid bemutatók az MMS tanfolyamainak növendékeivel.

Helyszín: MMS Galéria
Budapest
Rotenbiller u. 31.

Megtekinthető: naponta 17-19

Évzáró rövid bemutatók az MMS tanfolyamainak növendékeivel.

Helyszín: MMS Galéria
Budapest
Rotenbiller u. 31.

Megtekinthető: naponta 17-19


A résztvevők nem voltak profik abban az értelemben, hogy nem a fotózásból élnek, de azért talán az amatőr kategóriát már inkább felülről súrolják.
A workshop célja, hogy ötleteket adjon a résztvevőknek a továbblépés irányaira.
Az első alkalommal elmélettel foglakoztunk. Megpróbáltuk elhelyezni az akt illetve a táncfotózást a művészetek között a nagy elődök munkáinak alapján.
A második alkalommal egy modell és egyszerű, mindenki számára elérhető eszközökkel, mint például egy halogénlámpa és háztartási műanyag fóliák, illetve diavetítőkkel vetített elő és hátterekkel – kísérleteztünk a különböző akt beállítási lehetőségekkel.

A harmadik alkalommal az MMS-ben profi táncosok közreműködésével élvezhettük a nagy térben szabadon mozgó testük rezdüléseit nagy tudatossággal irányító táncosok fényképezését.

A következő alkalommal többek között 40 gyertya segítségével kell majd bevilágítanunk modellünket, illetve ventilátor fújta szalagok segítségével próbáljuk kiemelni modellünk vonalait.

A Magyar Fotóművészek Szövetsége által szervezett program színvonalának biztosítéka Eifert János maga, aki az egyik legismertebb és elismertebb aktív fotóművész ma Magyarországon. A kiállítás anyaga hűen tükrözi a közösen beállított képeken is a résztvevők egyéni látásmódját.

Polyák György

Details

Start:
2005, June 3 @ 19:00 CEST
End:
2005, September 7 @ 20:00 CEST
Cost:
Free
Event Tags:
, ,