Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Te melyik sportban vagy bajnok? – fotópályázat 20 év alattiaknak

2012, July 9 @ 20:00 - 2012, August 19 @ 20:00 CEST

Free
kamaszpanasz-kreativ-palyazat-plakat.jpg

Te melyik sportban vagy bajnok? – Hatalmas nyeremények a KamaszPanaszon
A Tiéd lehet egy fényképező, egy MP4-lejátszó, egy telefon, vagy amit akarsz! Most Te választod ki, hogy mit szeretnél nyerni! Forgass kisfilmet, készíts fotót, fotómontázst, tervezz plakátot a kedvenc sportodról, és nyerd meg az 50 ezer forintos fődíjunkat!
Az Olimpia évében, a sport és egészség jegyében: KamaszPanasz Kreatív-pályázatot hirdet. Te melyik sportban vagy bajnok? – szlogennel kreatív pályázatot hirdet a KamaszPanasz portál.

Te melyik sportban vagy bajnok?

Te melyik sportban vagy bajnok? – Hatalmas nyeremények a KamaszPanaszon

A Tiéd lehet egy fényképező, egy MP4-lejátszó, egy telefon, vagy amit akarsz! Most Te választod ki, hogy mit szeretnél nyerni! Forgass kisfilmet, készíts fotót, fotómontázst, tervezz plakátot a kedvenc sportodról, és nyerd meg az 50 ezer forintos fődíjunkat!
Az Olimpia évében, a sport és egészség jegyében: KamaszPanasz Kreatív-pályázatot hirdet. Te melyik sportban vagy bajnok? – szlogennel kreatív pályázatot hirdet a KamaszPanasz portál.

Te melyik sportban vagy bajnok?
Mi a kedvenc sportod?

Nem vagy még 20 éves és ellenállhatatlan késztetést érzel arra, hogy megmutasd, miért fontos és hasznos a sport, ezzel jó példát mutatva másoknak? Ha a válaszod igen, akkor nincs más dolgod, mint forgatni egy kisfilmet, tervezni egy plakátot, vagy készíteni egy jó fotót, vagy fotómontázst a kedvenc sportágadról, és a hozzá fűződő viszonyodról.

A Tiéd lehet egy fényképező, egy MP4-lejátszó, egy telefon, vagy amit akarsz! Most Te választod ki, hogy mit szeretnél nyerni!

Készíts
kisfilmet (1-4 perces)
fotót
fotomontázst (digitális képszerkesztéssel készült mű)
tervezz plakátot

Mutasd be a kedvenc sportágadat és a kettőtök különleges viszonyát!

Nyeremény
Főnyeremény: 50 ezer forintos elektronikai vásárlási utalvány
• Az első 10 leggyorsabb beküldő a kamaszkoriveszhelyzetek.hu felajánlásából könyvajándékot kap
Közönségdíj: a pályázat lezárulta után a legjobban sikerült pályaművekre a KamaszPanasz Facebook-oldalán bárki szavazhat a számára leginkább tetsző műre. A sportvitalitás.hu felajánlásából egy ingyenes, személyre szabott sporttáplálkozási vizsgálat és étrend tervezés.

Zsűri
A legjobb pályaműveket Madaras Ádám Világ- és Európa-bajnok öttusázó és a KamaszPanasz szerkesztőségének két tagja választja ki. A döntés meghozatalában a fiatal, első Olimpiájukon debütáló úszókból és műugrókból álló lelkes csapat segíti majd.

Pályázat feltétele
• Pályázni kizárólag saját készítésű művel lehet.
• A műveket és az adatlapokat, valamint – ha szükséges – a szülői hozzájárulást elektronikus úton, a palyazat@kamaszpanasz.hu e-mail-címre várjuk a szerkesztőségbe, adatlap nélkül nem tudjuk díjazni a művet.
• A kisfilmeket CD-n a 4032 Debrecen, Füredi út 18 címre várjuk, vagy a Youtube-ra feltöltött videó linkjét küldd el a palyazat@kamaszpanasz.hu címre a kitöltött adatlappal és – ha nem vagy még 14 éves – a szülői hozzájárulással együtt.
• A pályázat időtartama: július 10 – augusztus 20.
• Eredményhirdetés: szeptember 5, szerda
• A legjobb műveket a KamaszPanasz weboldalán is megjelentetjük.

*****

Pályázati feltételek

A pályázat kiírója a KamaszPanasz portált üzemeltető H2Online Kft.

Jogi és személyi feltételek:
• A 14. életévét be nem töltött cselekvőképtelen személyek csak törvényes képviselőjük hozzájárulásával pályázhatnak.
• Állampolgárság és lakóhely tekintetében a pályázat kiírói nem kötnek ki feltételt a pályázókkal szemben.
• A pályázat kiíróinak tagjai, tisztségviselői, alkalmazottai, illetve a felsoroltak közeli hozzátartozói nem pályázhatnak.

Pályamunkák beadásának feltételei:

A filmnek eredeti műnek kell lennie, amely kifejezetten erre a versenyre készült.E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni. A pályázó a pályamunka beadásával kijelenti a pályamunkájáról, hogy az saját szerzői műve, továbbá felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát.
A film nem sérthet kiadással kapcsolatos jogokat, egy élő vagy elhunyt személy magánélethez való jogát, személyiségi jogokat vagy tulajdonjogot. A filmnek nyilvános fórumon való közlésre alkalmasnak kell lennie, és nem fordulhat elő benne meztelenség, káromkodás, fenyegetés vagy erőszak. A versenyben nem vehetnek részt azok a filmek, amelyek nemzeti, nemi, faji, etnikai, vallási hovatartozás, fogyatékosság, kor vagy nemi irányultság alapján történő diszkriminációt közvetítenek.
A pályázók szavatolják, hogy ők a film eredeti szerzői (ideértve a képeket, grafikákat, diákat stb.). A pályázók szavatolják, hogy ők rendelkeznek a filmre és a filmben felhasznált összes elemre – köztük a zenére – vonatkozó tulajdonjoggal, így jogosultak a H2Online Kft. számára felhasználói jogot biztosítani. Ha a pályázók nem tulajdonosai a filmben felhasznált összes elemnek, akkor szavatolniuk kell, hogy beszerezték a tulajdonosoktól az összes szükséges engedélyt, és hogy a H2Online Kft. semmilyen harmadik fél jogait nem sérti a filmnek a 26. pont szerinti felhasználásával.
A H2Online Kft. nem vállal felelősséget azokért a vitákért, amelyek a pályázók és harmadik felek között adódnak a film szerzői jogaival összefüggésben.
A jelentkezők szavatolják, hogy beszerezték az összes szükséges jogi, érvényes és létező engedélyt a filmben megjelenített személyektől vagy azok meghatalmazott képviselőitől.

A pályázat benyújtásának módja

A pályamunka benyújtása elektronikus úton történik, a műveket a palyazat@kamaszpanasz.hu e-mail címre várjuk a szerkesztőségbe. A kisfilmeket CD-n a 4032 Debrecen, Füredi út 18 címre várjuk, valamint a Youtube-ra feltöltött videók linkjét e-mailben a palyazat@kamaszpanasz.hu címre.
Határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.

Szerzői és felhasználói jogok
A pályázat benyújtói a pályamunkához fűződő szerzői jogaik alapján az alábbi
keretek között adnak a kiírói részére felhasználási engedélyt:
• A pályázat kiírói a pályázat és a későbbi pályázatok népszerűsítésével kapcsolatban jogosultak a pályaművek felhasználására minden esetben csakis a pályázó nevének feltüntetése mellett.
• A kiírók jogosultak a művek nyilvánosságra hozatalára internetes felület,
reklám, PR tevékenység, stb. keretében.
• A pályázat benyújtója hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírói apályaműről készült reprodukciót elektronikus formában többszörözze, valamint megjelentesse és ennek érdekébena pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szólófelhasználási jogot ad a pályázó nevének feltüntetése mellett.
• A fent megnevezett megjelenésekért a pályázó külön díjazásra nemtarthat igényt.
• A pályázatra benevezett pályaművek további reklámcélúfelhasználásának esetében a pályázó és a pályázat kiírói különmegállapodást kötnek egymással.
• A pályázók által megadott elérhetőségeket a H2Online Kft. adatbázisábanregisztrálja, azokat harmadik személynek csak a pályázó különbeleegyezésével adja ki.
• A H2Online Kft-nek jogában áll a filmet felhasználni, sugározni, bemutatni, vágni és megváltoztatni részben vagy teljes egészében. A H2Online Kft. dönt arról, hogy kíván-e élni ezekkel a jogokkal, és hogy miként szándékozik azokat gyakorolni.

Személyes adatok

A pályázatokat számítógép dolgozza fel. Valamennyi személyes adat (nevek, címek, stb.) feldolgozása az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénnyel összhangban történik.
A jelentkezési lap kérdéseire adott válaszok szükségesek a verseny lefolytatásához, és feldolgozásukat kizárólag e céllal végzi a H2Online Kft. A pályázók bármikor kérhetik ezen adatok megtekintését vagy módosítását.

Regisztráció

A versenyre történő regisztrációhoz a pályázóknak online jelentkezési lapot kell kitölteniük, amelyben kijelentik, hogy egyetértenek a versenyfeltételekkel.

A díjak és odaítélésük kritériumai

Nyeremények
Főnyeremény: 50 ezer forintos elektronikai vásárlási utalvány
• További nyeremény: Az első 10 leggyorsabb beküldő a kamaszkoriveszhelyzetek.hu felajánlásából könyvajándékot kap
• Közönségdíj: a pályázat lezárulta után a legjobban sikerült pályaművekre a KamaszPanasz Facebook-oldalán bárki szavazhat a számára leginkább tetsző műre. Alegtöbb szavazatot megnyerő pályamű alkotója a testanalizis.hu felajánlásából egy ingyenes sporttáplálkozási szűrővizsgálatot nyer.

Zsűri
A legjobb pályaműveket Madaras Ádám Világ- és Európa-bajnok öttusázó és a KamaszPanasz szerkesztőségének két tagja választja ki. A döntés meghozatalában a fiatal, első Olimpiájukon debütáló úszókból és műugrókból álló lelkes csapat segíti majd.
A H2Online Kft. a díjnyertes műveket az alábbi művészeti és technikai kritériumok alapján fogja kiválasztani:
• eredetiség, kreativitás, művészeti és esztétikai megközelítés;
• a sport népszerűsítése, mint fő üzenet közvetítésére való alkalmasság
• nyelvi helyesség
• a mű technikai minősége;
• alkalmasság különböző platformokon történő felhasználásra

A H2Online Kft. fenntartja a jogot a verseny feltételeinek előzetes értesítés nélkül történő megváltoztatására, kiterjesztésére vagy leszűkítésére, illetve a verseny felfüggesztésére vagy lezárására. A H2Online Kft. a változásokról a KamaszPanasz oldalán keresztül tájékoztatja a nyilvánosságot.
A nyertes művek alkotóinak a kiértesítés után 20 munkanap áll a rendelkezésére, hogy a nyereményéért jelentkezzen. A kiértesítés utáni 21. munkanapon a zsűri által kiválasztott pótnyertest értesítjük a nyereményéről, ettől kezdve az elsőszámú nyertes nem jogosult nyeremény átvételére. Amennyiben a nyertesek kiértesítése nem lehetséges, vagy nem nyújtják be a kért dokumentumokat, a díj visszavételére kerül sor.

Az eredeti pályaművek sorsa
A beérkezett alkotásokat nem küldjük vissza. A benyújtott pályázatokat nem őrizzük meg, és nem küldjük vissza.

A pályázat kiírói a pályázati kiírásban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartják.
További információ: telefonon a +36 30 864 4241-es telefonszámon vagy e-mailen
palyazat@kamaszpanasz.huemail címen kérhető.

A pályázó felel minden olyan kárért, amit a jelen Pályázati feltételek előírásainak megszegésével okozott harmadik személynek, vagy a H2Online Kft-nek.

Details

Start:
2012, July 9 @ 20:00 CEST
End:
2012, August 19 @ 20:00 CEST
Cost:
Free
Event Category:
Website:
http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/mozgas/5101/kamaszpanasz-palyazat