Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Szeretem a Balatont: Balatoniwiw amatőr fotópályázat 2010

2010, October 14 @ 20:00 - 2010, November 30 @ 01:00 CEST

Free
(c) Fotó: Darányi Zsolt

2010. október 15-től amatőrfotópályázatot indít a Balaton rajongóit
egy helyre összegyűjtő Balatoniwiw
közösségi oldal (www.balatoniwiw.hu)
amelynek célja, hogy a fénykép
készítője megmutassa,
miért szereti, mit jelent számára a Balaton.

Pályázati feltételek:
A fotópályázaton való részvétel nincs sem életkorhoz, lakóhelyhez, sem műfajhoz kötve, várjuk Balatoniwiw tag fiatalok és idősek, régi és új, fekete-fehér és színes digitális fotóit, az alábbi 5 kategóriában:
– balatoni tájképek
– a Balaton épített csodái

2010. október 15-től amatőr
fotópályázatot indít a Balaton rajongóit
egy helyre összegyűjtő Balatoniwiw
közösségi oldal (www.balatoniwiw.hu)
amelynek célja, hogy a fénykép
készítője megmutassa,
miért szereti, mit jelent számára a Balaton.

Pályázati feltételek:
A fotópályázaton való részvétel nincs sem életkorhoz, lakóhelyhez, sem műfajhoz kötve, várjuk Balatoniwiw tag fiatalok és idősek, régi és új, fekete-fehér és színes digitális fotóit, az alábbi 5 kategóriában:
– balatoni tájképek
– a Balaton épített csodái
– balatoni sportesemények, rendezvények, fesztiválok
– balatoni élővilág (állat- és növényvilág)
– balatoni családi fotók
A pályázatra csak olyan képek nevezhetők be, amelyeket a pályázó maga készített. A pályázatra csak Balatoniwiw tagok pályamunkáit fogadjuk el, regisztrálni a játék időtartama alatt folyamatosan lehetőség van. Egy pályázó maximum 10 képet küldhet be kategóriánként, akár korábban publikált felvételeket is.
A pályázó tudomásul veszi, hogy a Balatoniwiw a beküldött képek között jogosult szelektálni, így a témához, szemléletmódhoz nem illeszkedő képek nem kerülnek beválasztásra a pályamunkák közé, különös tekintettel a pornográf vagy 18+ tartalmakra.

Kérünk minden pályázót, hogy a képeknek adjanak címet illetve kategória besorolást.
Szeretem a Balatont” címmel

Díjazás:
Az eredményhirdetés kategóriánként történik.
Minden kategóriában a 3 legjobb fotót egyedi nyereménnyel, továbbá balatoni belépőkkel, egy műsoros CD vagy DVD-vel illetve névre szóló oklevéllel díjazzuk.
A kategóriák 1. helyezett pályamunkái versenybe szállnak a fődíjért.
Ezenfelül 1 fotó közönségdíjat nyerhet, amire a beküldési határidő lejárta és az eredményhirdetés közötti időszakban lehet majd szavazni. Közönségdíj: A Balaton-felvidék régi ízei rendezvénysorozat 2011. évi zánkai helyszínén (Theodora Vendéglő) két főre szóló ebéd.
Fődíj: Balatoni nyaralás 3 éjszaka 2 fő részére reggelivel, a Guszti Villa Hévíz felajánlásának köszönhetően.
A kategóriánként 1-10. helyezést elért pályamunkákat és a közönségdíjat elnyert alkotást kihirdetjük a www.balatoniwiw.hu oldalon és amennyiben a szerző rendelkezésre bocsátja, nyomtatott formában fotókiállításon is bemutatásra kerülnek, melynek helyszíne és időpontja a későbbiekben kerül kihirdetésre.
A díjak odaítéléséről szakemberekből álló zsűri dönt. A pályázó elfogadja, hogy a zsűri döntése végleges és nem megfellebbezhető.
Személyeket is ábrázoló fényképek esetén a pályázó köteles szavatolni, hogy a fényképen megjelentetett személyek a képük, arcuk, illetve környezetük publikálásához kifejezetten hozzájárultak, illetve, hogy a fotók egyébként más személyiségi jogait nem sértik. A beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
Szerzői jogok: A pályázó elismeri és szavatolja, hogy az általa feltöltött képek szerzői joga őt illeti, és a feltöltött fotókkal kapcsolatban harmadik személynek semmilyen szerzői jogi, vagy egyéb jogosultsága, illetve igénye nincsen.
Amennyiben a beküldött fotó eredetisége kétséges, a Balatoniwiw felhívására a pályázónak bizonyítania kell a fotó eredetiségét. A pályázó elismeri, hogy a Balatoniwiwhez beérkezett bármely szerzői jogi igény teljesítéséért helytállni köteles, illetve, hogy a Balatoniwiwet mentesíti bármely ilyen kötelezettség teljesítése alól. A beküldött, illetve feltöltött fotók a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. A Pályázó hozzájárul, hogy a Balatoniwiw a beküldött munkákat oldalain és fotókiállításon bemutassa, külön térítés és engedély nélkül.
Adatvédelem: A Balatoniwiw a pályázók adatait bizalmasan kezeli, azokat harmadik személynek nem adja ki.
A Szervező nem vállal felelősséget a pályázók téves adatszolgáltatásáért, elveszett regisztrációkért, valamint technikai problémákért.
A fotók beküldési határideje: 2010. november 30.
Eredményhirdetés: 2010. december 15.

A fotókat a Balatoniwiw oldalán (www.balatoniwiw.hu) lehet feltölteni előzetes regisztrációt, illetve már tagok esetében bejelentkezést követően, az ebből a célból létrehozott „Szeretem a Balatont Balatoniwiw amatőr fotópályázat 2010” blog bejegyzéshez fűzhető hozzászólásokban.A regisztráció biztosítja, hogy a pályázat lezárását követően a szervezők a nyertesekkel kapcsolatba tudjanak lépni. Kérjük ezért a pályázókat, hogy regisztrációs adatlapjukon pontosan adják meg nevüket, elérhetőségeiket. Kérjük továbbá, hogy minden feltöltött fotó esetében adják meg annak címét is és a kategóriába sorolást.
A beküldött fotók a pályázat időtartama alatt folyamatosan megtekinthetők a www.balatoniwiw.hu web-oldalon.

Details

Start:
2010, October 14 @ 20:00 CEST
End:
2010, November 30 @ 01:00 CEST
Cost:
Free
Event Category:
Website:
http://balatoniwiw.hu/profiles/blogs/szeretem-a-balatont