Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sportágválasztó – fotópályázat

2008, August 31 @ 20:00 - 2008, September 29 @ 17:00 CEST

Free

A Merkapt Kft. és a Merkapt Maraton Team Sportegyesület 2008. szeptember 19-20. között, immár harmadik alkalommal rendezi meg a Nagy Sportágválasztót, melynek célja, hogy edzők, élsportolók segítségével és közreműködésével minél többen, minél több sportágat a gyakorlatban kipróbálva dönthessék el, melyik mozgásformát válasszák maguknak. A maglódi úti sportközpontban a két napon több mint 40 sportág próbálható ki ingyenesen.

A Merkapt Kft. és a Merkapt Maraton Team Sportegyesület 2008. szeptember 19-20. között, immár harmadik alkalommal rendezi meg a Nagy Sportágválasztót, melynek célja, hogy edzők, élsportolók segítségével és közreműködésével minél többen, minél több sportágat a gyakorlatban kipróbálva dönthessék el, melyik mozgásformát válasszák maguknak.
A maglódi úti sportközpontban a két napon több mint 40 sportág próbálható ki ingyenesen.
A Merkapt Kft. és a Merkapt Maraton Team SE, mint a rendezvény szervezője, ehhez kapcsolódóan hirdeti meg fotópályázatát.

Sportágválasztó – fotópályázat
A Merkapt Kft. és a Merkapt Maraton Team Sportegyesület sportfotó-pályázatot hirdet, melynek témája a 2008. szeptember 19-20-án megrendezésre kerülő III. Nagy Sportágválasztó esemény.
A pályázaton a helyszínen készített fotókkal lehet részt venni, hivatásos és amatőr fotósoknak egyaránt.

A fotó(k) témája:a III. Nagy Sportágválasztó rendezvény – a helyszíni események megörökítése, olyan pillanatok megragadása, melyek tükrözik a rendezvény szellemiségét, pl. sport és ember kapcsolata, sportág kipróbálása, élsportoló-gyerek kapcsolata, sport szépsége stb.

A rendezvény helyszíne:Merkapt Maraton Sportközpont – 1106 Budapest, Maglódi út 12/A.

A rendezvény időpontja: 2008. szeptember 19-20.
(Esőnap: 2008. szeptember 26-27.)

A pályázat benyújtásának határideje:2008. szeptember 29. 16 óra
(A rendezvény esőnapra halasztása esetén: 2008. október 6.)
A beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli.
A nyertes, illetve kiemelkedő pályamunkákból a szervező nyilvános fotókiállítást rendez, illetve a tervek szerint 2009. évi falinaptárt készít.
Díjazás:
1. helyezett 200 000 Ft
2. helyezett 100 000 Ft
3. helyezett 50 000 Ft díjazásban részesül.

Kapcsolat:

Koós-Lukács Tímea, főkoordinátor
Tel.: 06-30/22-11-612
E-mail: koos@vgf.hu

Letölthető nevezési lap a fotópályázathoz


PÁLYÁZATI FELTÉTELEK
• A pályázatnak nevezési díja nincs.
• A pályázaton való indulás feltétele a pályázati űrlap kitöltése és csatolása, a fotó(k) megfelelő formátumban történő beküldése.
• A pályázaton hivatásos és amatőr fotósok egyaránt indulhatnak.
• Egy pályázó több fotóval is pályázhat.

A fotó(k) témája:III. Nagy Sportágválasztó rendezvény – a helyszíni események megörökítése, olyan pillanatok megragadása, melyek tükrözik a rendezvény szellemiségét, pl. sport és ember kapcsolata, sportág kipróbálása, élsportoló-gyerek kapcsolata, sport szépsége stb.
A kitöltött pályázati lapot, illetve a fotókat az alábbi címre kell eljuttatni:

Merkapt Maraton Team Sportiroda: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 90. I. emelet 16.
A borítékra kérjük, írják rá: „Sportágválasztó – fotópályázat”
A fotókat jó minőségben, minimum 5 megapixel felbontásban, JPG vagy TIFF formátumban CD-n, vagy DVD-n kérjük leadni a fenti címre.
(E-mailen 5 Mbyte terjedelemig tudunk képeket fogadni a fulop.miklos@vgf.hu címre.)
A pályázat kiírója a hiányosan kitöltött vagy valótlan adatokat tartalmazó nevezési űrlapokat – és így a nevezéseket is – érvénytelennek tekinti.

A pályázat értékelése
• A beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli.
• A zsűri döntése végleges, fellebbezésnek helye nincs.
• A kiíró a pályázat eredményeit a www.sportagvalaszto.hu oldalon teszi közzé, a nyertesek e-mailben is kapnak értesítést.

Eredményhirdetés időpontja: 2008. október 3.
(A rendezvény esőnapra halasztása esetén: 2008. október 10.

Egyéb rendelkezések
A pályázó a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a beérkező pályamunkákat a Merkapt Kft. és a Merkapt Maraton Team Sportegyesület a Nagy Sportágválasztó rendezvény propagálására, ezzel kapcsolatos publikációkban térítésmentesen, teljes körűen felhasználhatja.
A beküldött pályamunkákat a pályázat kiírójának nem köteles megőriznie, azokat visszaküldeni nem áll módjában.
Pályázaton való részvétel azt jelenti, hogy a pályázók a jelen pályázati szabályokat elfogadták, és alávetik magukat azoknak. Minden a pályázattal kapcsolatos előírás és dokumentum (nevezési űrlap) a pályázati szabályok részét képezi.
Azok a pályázatok, amelyek 2008. szeptember 29-én, 16 óráig nem érkeznek meg a leadási címre, nem vehetnek részt a versenyben.
A Merkapt Kft. és a Merkapt Maraton Team Sportegyesület, mint a pályázat kiírója fenntartja a jelen pályázati feltételek megváltoztatásának jogát, a változások www.sportagvalaszto.hu honlapon való egyidejű közzététele mellett.

További információ:

Koós-Lukács Tímea, főkoordinátor Tel.: 06-30/22-11-612 E-mail: koos@vgf.hu

Details

Start:
2008, August 31 @ 20:00 CEST
End:
2008, September 29 @ 17:00 CEST
Cost:
Free
Event Category:
Website:
http://www.sportagvalaszto.siteset.hu/index.php?m=14326&id=2805