Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sony Centrum fotópályázat

2007, October 2 @ 09:00 - 2007, December 10 @ 21:00 CEST

Free
sony.jpg

A játékban résztvevő személyekA játékban részt vehet mindenki, kivéve a Sony Centrum és a Sony Márkabolt hálózat munkatársai.

A Játék időtartama
A játék 2007. október 2-án 8.00 órától, 2007. december 10. 20.00 óráig tart.

A játék mechanizmusa és a nyerés feltételei
Regisztrálj, és tölts fel legalább egy, maximum három képet a www.sonycentrum.hu oldalon, és zsűri döntése alapján, megnyerheted a Sony Centrum, három díja közül az egyiket.

A játékban résztvevő személyek
A játékban részt vehet mindenki, kivéve a Sony Centrum és a Sony Márkabolt hálózat munkatársai.

A Játék időtartama
A játék 2007. október 2-án 8.00 órától, 2007. december 10. 20.00 óráig tart.

A játék mechanizmusa és a nyerés feltételei
Regisztrálj, és tölts fel legalább egy, maximum három képet a www.sonycentrum.hu oldalon, és zsűri döntése alapján, megnyerheted a Sony Centrum, három díja közül az egyiket.
A nyeremények az oldal összes olyan regisztrált felhasználója közül kerül zsűrizésre, akik az akció időtartama alatt regisztrálták magukat, és legalább egy fotót feltöltöttek.

Minden fotó feltöltése során 48 órán belül moderátor ellenőrzi és hagyja jóvá a fotó tartalmát. Kizárásra kerülnek azok a fotók, amelyek:
– sértik a jó ízlést,
– szexuális tartalmúak,
– fotóbérleti oldalakról letöltöttek,
– a dohányzást vagy alkohol fogyasztást hangsúlyosan ábrázolnak.

A Sony Centrum fenntartja kizárólagos jogát annak eldöntésére, hogy a feltöltött fotót a fenti kritériumok szerint ki kell-e zárni. Ennek indokolására, e körben a játékos tájékoztatására nem köteles.
A fotók feltöltése során a játékos a regisztrációval egyidejüleg elfogadja a játék szabályzatát, és egyben nyilatkozik arról, hogy a fotó kizárólag saját tulajdonát képezi, továbbá a fotón szereplők engedélyének birtokában van. Az oldalon megjelenítésre kizárólag azok a fotó kerülnek, amelyek tekintetében a feltölto a fenti nyilatkozatokat megtette, illetve nyilatkozott arról, hogy a Szerzoi jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 16. §. (4) bekezdésében foglaltak szerint az elkészült mu után díjazásra igényt nem tart.
Tekintettel arra, hogy a szervezőnek a nyilatkozat valóságtartalmát ellenőrizni nem áll módjában, így amennyiben személyiségi, vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősség teljes egészében a játékost terheli. Amennyiben egy fotó jogtisztasága megkérdőjelezésre kerül bármely más regisztrált játékos által, a fotó 48 órán belül törlésre kerül a rendszerből.

A nyeremények
A fődíj, amely az akció időtartama alatt regisztrált játékosok közül kerül kisorsolásra:
1. díj: 1 db Sony Digitális fényképezőgép
2. díj: 1 db Sony Fotónyomtató
3. díj: 1 db Sony MP3 lejátszó
A zsűrizés időpontja: 2007. december 11. kedd.
A nyerteseket e-mailban a sorsolást követő 7 napon belül értesítjük.

A készlet elemeit szervező saját belátása szerint állítja össze, a kiválasztott összetételt a játékos tudomásul veszi, azzal szemben kifogással nem élhet.

Amennyiben a főnyeremény nyertese nem töltötte be 18. életévét, abban az esetben a nyeremény átvételére és beváltására kizárólagosan törvényes képviselőjével jogosult. A nyeremények készpénzre és más nyereménytárgyra nem válthatók át és nem ruházhatók át. Előre nem látható események bekövetkeztekor a szervező fenntartja a jogot, hogy alternatív nyereményt ajánljon fel a nyertesnek azonos vagy nagyobb értékben.

A nyeremények átvételének feltételei
A nyertesek az akció befejezését követő 30 napon belül tájékoztatást kapnak a nyereményük átvételének pontos részleteiről a játékos által megadott elérhetőségek valamelyikén. A szervező nem vállal felelősséget a játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért.

A szervező jogai
Amennyiben az akció során bizonyítottan olyan technikai vagy biztonsági probléma merül fel, amely csalásra adhat lehetőséget, a szervező fenntartja a jogot, hogy a promóciót szüneteltesse, vagy törölje.
A résztvevők az akcióban való részvételükkel hozzájárulnak nevük és fényképük nyilvánosságra hozatalához, továbbá hogy felkérés esetén rendelkezésre állnak média interjú céljából, valamint hogy a róluk készített hang-, illetve videofelvételt és fényképeket a szervező díjmentesen felhasználja.
A nyereményekhez tartozó adófizetési kötelezettséget a Sony Centrum teljesíti.

Általános rendelkezések
A játékosok a regisztrációval együtt jelen játékszabály rendelkezéseit is elfogadják.
A játékos tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését és feldolgozását a szervező végzi. A játékosok a játékban való regisztrációval egyben hozzájárulnak adataiknak a fenti módon történő kezeléséhez, valamint a szervező által küldött heti maximálisan egy darab e-mail ajánlat fogadásához. A játékos az adatkezeléssel, annak megszüntetésével kapcsolatos bármilyen kérdéssel a szervezohöz fordulhat az alábbi címen: Sony Centrum RCE Trade KFT. 2040 Budaörs, Törökbálinti u. 23. 06/23-502-820 telefonszámon.

Details

Start:
2007, October 2 @ 09:00 CEST
End:
2007, December 10 @ 21:00 CEST
Cost:
Free
Event Category: