Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Segíts, hogy magyarul tanulhassak! – A Magyar Református Szeretetszolgálat fotópályázata

2007, July 14 @ 20:00 - 2007, September 29 @ 20:00 CEST

Free

Téma: Gyermekszegénység fotós szemmel

 

A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány kiállítással egybekötött, nyílt fotópályázatot hirdet amatőr fotósok részére. A fotópályázat a Nyilas Misi Program részét képezi, melyben határon túli szegény és tehetséges iskolásokat támogatunk.  A kampány szlogenje: „Segíts, hogy magyarul tanulhassak!”

 

Téma: Gyermekszegénység fotós szemmel

 

A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány kiállítással egybekötött, nyílt fotópályázatot hirdet amatőr fotósok részére. A fotópályázat a Nyilas Misi Program részét képezi, melyben határon túli szegény és tehetséges iskolásokat támogatunk.  A kampány szlogenje: „Segíts, hogy magyarul tanulhassak!”

 

Témakörök: gyermekszegénység a Kárpát-medencében, gyermekszegénység és iskola, gyermekszegénység és tanulás, gyermekszegénység és jövőkép

 

Beadási határidő: 2007. szeptember 30.

A zsűri a legjobbnak tartott fotókat kiválasztja, melyek 2007. októbere után vándorkiállításon vesznek részt. A pályázat eredményhirdetéssel összekötött díjkiosztója 2007. októberében a MRE Zsinati Irodájában lesz Budapesten, a Nyilas Misi Program sajtótájékoztatóján.

 

Nyeremények: 1. díj. 50 000 Ft. 2. díj. 25 000 Ft. 3. díj. 10 000 Ft.

 

Technikai követelmények: filetípus: JPEG (Adobe PhotoShop jpeg 8-nak megfelelő tömörítés), minimális méret: 2048 x 1536 pixel (3 M pixel)

 

Részvétel módja:

 A pályázó maximum 5 képet küldhet be.  A pályázaton digitális és analóg technikával készült képek vehetnek részt. Analóg képek esetén kérjük a digitalizált (scannelt) változat beküldését minimum méret 2048 x 1536 pixel (3 M pixel) terjedelmű fotóval lehet részt venni. A pályázaton csak olyan fényképek vehetnek részt, amelyek a pályázat benyújtásának időpontját megelőzően más fotóversenyen nem értek el eredményt. A pályázónak az elküldött képekhez csatolnia kell a kitöltött és aláírt nevezési lapot.

 

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a pályázó elfogadja a nevezési feltételeket és a nevezési lapot emailben (mrsz@zsinatiiroda.hu), faxon (06-52-516983), vagy postai úton (4025. Debrecen. Kálvin tér 17.) visszaküldje azt. A fotók elbírálását és a díjak odaítélését a Rendező által felkért Zsűri végzi. Mindegyik fotó csak egyszer díjazható.

 

A képeket és a jelentkezési lapokat, együtt a mrsz@zsinatiiroda.hu emailcímre várjuk, jelentkezési lap ugyanitt igényelhető. Egy pályázó csak egy jelentkezési lapot küldhet be.

 

 

A zsűri:  

 

Máthé András fotóművész, Polgári Sándor marketing szakember, Barcza János egyházi fotós

 

 Szerzői és szomszédos jogok

 

A pályázaton csak első felhasználásúnak minősülő fotók vehetnek részt.

 

A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeiket térítésmentesen használják.

 

A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával.

 

A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.

 

A nyertes pályázók hozzájárulnak, hogy a díjazott pályaművek a www.nyilasmisiprogram.hu honlapon és a sajtóban ellenszolgáltatás nélkül megjelenjenek.

 

A pályázat kiírója vállalja a kiállításra kerülő képek nagyítását és annak költségeit.

 

A zsűri köteles kizárni mindazokat a pályázókat, akik a fenti feltételeknek nem tesznek eleget! A pályázónak a zsűri esetleges kérésére az eredeti file-t, negatívot vagy papírképet be kell mutatnia.

 

A Rendező kijelenti, hogy elfogadja a Pályázó nyilatkozatát a Jelentkezési lapon és ezennel átveszi díjmentesen a szerző szerzői tulajdonjogait a benyújtott Fotókkal kapcsolatosan.

 

Magyar Református Szeretetszolgálat 4025, Debrecen, Kálvin tér 17.

Mobil: +36-30-418-4100, Tel./Fax:+36-52-516-983

Skype: reformatusszeretetszolgalathu, E-mail: mrsz@zsinatiiroda.hu

Details

Start:
2007, July 14 @ 20:00 CEST
End:
2007, September 29 @ 20:00 CEST
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags: