Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Sárkányok, kígyók és varázslat: nemzetközi művészeti műhely Gorna Lipnitzában

2011, március 31 @ 18:00 - 2011, május 4 @ 18:00 UTC+0

Ingyenes
(c) Havassy András

2011 augusztus 21-től 28-ig bulgáriai Gorna Lipnitza faluban levő „Régi Iskola” alkotóházban különböző országok és művészeti ágak képviselői dolgozhatnak majd együtt egy hétig, a helyi szervezetek ösztöndíjának köszönhetően. A festők, zenészek, faszobrászok és építészek mellett fotográfusokat is várnak, akik a 2011-es év mottójának szellemében – A LEGENDÁK SZÖVETSÉGE – alkotnak majd. A megadott témák: kígyókkal, sárkányokkal, állatokkal, kutakkal és varázslattal kapcsolatos legendák, de más hasonló témát is választhatnak az alkotók.

2011 augusztus 21-től 28-ig bulgáriai Gorna Lipnitza faluban levő „Régi Iskola” alkotóházban
különböző országok és művészeti ágak képviselői dolgozhatnak majd együtt egy hétig, a helyi szervezetek ösztöndíjának köszönhetően. A festők, zenészek, faszobrászok és építészek mellett fotográfusokat is várnak, akik a 2011-es év mottójának szellemében – A LEGENDÁK SZÖVETSÉGE – alkotnak majd. A megadott témák: kígyókkal, sárkányokkal, állatokkal, kutakkal és varázslattal kapcsolatos legendák, de más hasonló témát is választhatnak az alkotók.
A teljes ellátás mellett fotóstúdió is a művészek rendelkezésére áll majd.

Gorna Lipnitza Művészeti Műhely felhívására 2011 május 5-ig várják a művészek jelentkezését, a 10 kiválasztott alkotót május 31-ig értesítik majd.

A jelentkezők rövid önéletrajzát, alkotásaik/portfóliójuk internetes elérhetőségét a választott művészeti ág megjelölésével az oldschoolresidence@yahoo.com címre küldhetik az érdeklődők. 10 művész vehet majd részt a programban, akiknek az utazás költségein kívül minden mást a meghívók fizetnek.

Részletek

Kezdés:
2011, március 31 @ 18:00 UTC+0
Vége:
2011, május 4 @ 18:00 UTC+0
Összeg:
Ingyenes
http://www.gornalipnitsa.com/