Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sárkányok, kígyók és varázslat: nemzetközi művészeti műhely Gorna Lipnitzában

2011, March 31 @ 20:00 - 2011, May 4 @ 20:00 CEST

Free
(c) Havassy András

2011 augusztus 21-től 28-ig bulgáriai Gorna Lipnitza faluban levő „Régi Iskola” alkotóházban különböző országok és művészeti ágak képviselői dolgozhatnak majd együtt egy hétig, a helyi szervezetek ösztöndíjának köszönhetően. A festők, zenészek, faszobrászok és építészek mellett fotográfusokat is várnak, akik a 2011-es év mottójának szellemében – A LEGENDÁK SZÖVETSÉGE – alkotnak majd. A megadott témák: kígyókkal, sárkányokkal, állatokkal, kutakkal és varázslattal kapcsolatos legendák, de más hasonló témát is választhatnak az alkotók.

2011 augusztus 21-től 28-ig bulgáriai Gorna Lipnitza faluban levő „Régi Iskola” alkotóházban
különböző országok és művészeti ágak képviselői dolgozhatnak majd együtt egy hétig, a helyi szervezetek ösztöndíjának köszönhetően. A festők, zenészek, faszobrászok és építészek mellett fotográfusokat is várnak, akik a 2011-es év mottójának szellemében – A LEGENDÁK SZÖVETSÉGE – alkotnak majd. A megadott témák: kígyókkal, sárkányokkal, állatokkal, kutakkal és varázslattal kapcsolatos legendák, de más hasonló témát is választhatnak az alkotók.
A teljes ellátás mellett fotóstúdió is a művészek rendelkezésére áll majd.

Gorna Lipnitza Művészeti Műhely felhívására 2011 május 5-ig várják a művészek jelentkezését, a 10 kiválasztott alkotót május 31-ig értesítik majd.

A jelentkezők rövid önéletrajzát, alkotásaik/portfóliójuk internetes elérhetőségét a választott művészeti ág megjelölésével az oldschoolresidence@yahoo.com címre küldhetik az érdeklődők. 10 művész vehet majd részt a programban, akiknek az utazás költségein kívül minden mást a meghívók fizetnek.

Details

Start:
2011, March 31 @ 20:00 CEST
End:
2011, May 4 @ 20:00 CEST
Cost:
Free
Website:
http://www.gornalipnitsa.com/