Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fotós összefogás a beteg gyermekekért

2013, July 6 @ 11:00 - 19:00 CEST

Free
photo_weekend_53.jpg

A Fotó Art Fotósiskola és a Fotó Art Magazin új, egész napos, nagyszabású rendezvényre várja a fotózás szerelmeseit és a sajtó munkatársait.

Időpont: 2013. július 6., szombat

Helyszín: Corvin Művelődési Ház – Erzsébetligeti Színház
Budapest, XVI. ker. Hunyadvár u. 43/b

A Fotó Art Fotósiskola és a Fotó Art Magazin új, egész napos, nagyszabású rendezvényre várja a fotózás szerelmeseit és a sajtó munkatársait.

Időpont: 2013. július 6., szombat

Helyszín: Corvin Művelődési Ház – Erzsébetligeti Színház
Budapest, XVI. ker. Hunyadvár u. 43/b

A több mint egy évtizedes múlttal büszkélkedő Fotós Fesztivált idén kicsit másképp más néven a jótékonyság szellemében rendezzük meg. Az új egynapos Photo Weekend kiállítás és programsorozat teljes jegybevételét a Gyermekmentő Alapítványnak ajánljuk fel. Ezenkívül, a világ legjobb természetfotósa, Máté Bence, is felajánlotta egy képét, melyre a helyszínen lehet licitálni. A bevételt szintén a beteg gyermekeket támogató alapítványnak ajánlunk fel (www.gyermekmento.eu).

A baráti hangulatú eseményre közel ezer, a fotózás iránt érdeklődő, technikai és gyakorlati ismereteiket bővíteni kívánó amatőr, hobby és profi fotóst várunk. A résztvevők kipróbálhatják a legmodernebb eszközöket, fotózhatnak a műtermekben, oktatóink elméleti, technikai segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a leggyönyörűbb képekkel térjenek haza. A kezdő és hobby fotósoknak is megmutatjuk, hogyan lehet különböző témákban mesteri fotókat készíteni akár egyszerű körülmények között is. A színházteremben 20 partnercég közel 60 márkával érdekes előadásokkal, vetítésekkel várja az érdeklődőket.

A fotós téma mellé immár második alkalommal csatlakozik a videós téma is hisz a mai DSLR fényképezőgépek lehetővé teszik, hogy a nagyfilmes produkciók is az új digitális technikát használják.

A rendezvény támogatóinknak köszönhetően idén is ajándékcsomaggal és vásárlási utalványokkal kedveskedünk a részvevőknek.

A rendezvény támogatói:

A-Solar – Adves Photo – Allacax – Aputure – Artwork Photo – B+W – Benro – Bluechip – Camera Kft. – Canon – Cullmann – Dörr – Epson – Fujifilm – Giottos – Gitzo – GoPro – Hoya – Induro – Joby – Kata – Kapacitás Kft. – Leadpower – Lenspen – Leica – Lowepro – Manfrotto – Mantona – Mikrosat Kft. – Nanuk – Olympus – Optech USA – Pálvölgyi Digital Budapest – Panasonic – Pentax – Pixel – Polaroid – Rollei – Samsung – Sigma – Silicon Power – Sunbounce – Sun-Sniper – Tamrac – Tamron – Tokina – Velbon – Yongnuo

Details

Date:
2013, July 6
Time:
11:00 - 19:00 CEST
Cost:
Free
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,
Website:
http://www.photoweekend.hu/programok